Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítene valaki kicsit feljaví...

Segítene valaki kicsit feljavítani ezt a képet?

Figyelt kérdés

Az önéletrajzomba szeretném de így nem elég jó :D

kicsit élesebb kéne, meg a szemem alatti karika se túl szép, a hajam/ruhám szürkének néz ki stb. :D

Fizetek is érte szívesen :)

[link]

2021. febr. 22. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Dobd hátra a hajad, és világosabbat vegyél fel, az majd eltereli a figyelmet minden másról!
2021. febr. 22. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt leszámítva hogy enyhén életlen az arc, semmi gond nincs a képpel. Ha csak egy párszor pár centis kis ablakba kell, az összenyomástól élesedik valamennyit a kép, valamint a mérete miatt nem tűnik fel, hogy életlen. A többi részéhez nem kellene és szabadna nyúlni. Egyrészt mert nem igényli a kép, másrészt mert ne manipuláld a valóságot.
2021. febr. 22. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Privátban leírod nekem mi az elképzelés és megpróbálok segíteni :)
2021. febr. 22. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a képpel semmi baj nincsen. Kétoldalt egy kicsit sok volt a fölösleges tér. Utólagos engedelmeddel levágtam, így jobban érvényesülsz.

[link]

2021. febr. 22. 20:24
 5/5 tabaki ***** válasza:
100%

Na jó, én vállaltam, hogy egy kissé az illendőség határain túl is belenyúlok a képbe: Megpróbáltam valamicskét élesíteni rajta, kiszedni a hajat a szádból, a ruhádról néhány szöszt levadászni. A hajad és ruhád színén szerintem nincs mit módosítani. Egy másik változaton gyengítettem a szemed ráncán is – ennél bátrabban nem akartam, mert már az arcod karaktere bánná. A képkivágást illetően egyetértek a #4 kollégával, ezért az általa javasolt vágással is közlöm ugyanezt a két verziót:

[link]

2021. febr. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!