Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eszt hogyan lehetne meg oldani?

Eszt hogyan lehetne meg oldani?

Figyelt kérdés

sziasztok volna egy kérdésem a call of duty modern warfare 2019es játékkal kapcsolatban

nekem a játék egy western digital 2 TB 5400rpm HHD van és elégé lassu

ha fegyvert akarok venni vagy updatelni 10 másodpercre adja csak be mindenki sokkal hamarabb érkezik be a meccsbe mint én

és át akarom tenni a ssd-mre de nagy helyet foglal

játék 225 gb ssd 222 gb hallottam hogy meg lehet ugy oldani hogy csak maga a multiplayert lehet telepiteni warzone coop single nélkül igy kevesebbet foglalna

hiányozni fog a warzone de mig nem veszek nagyobb ssd-t másképp nem tudom meg oldani

hogy lehet eszt meg csinálni?

2021. febr. 21. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Eszt, aszt, amaszt... Jézus ereje. Játszadozás helyenn a nyelvtan leckével foglalkozz, kisfiam.
2021. febr. 21. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
helyenn? nem helyett? ha segiteni nem szeretnél nyugodj meg nem kell ide irni meg teszi más helyetted
2021. febr. 21. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Nem a HDD miatt lassú, vagyis kevés rá az esély. Egy lemeztöredezettségmentesítőt eressz rá, ha azzal is ugyanilyen marad, akkor máshol van a probléma.

Hány FPS-ed van? Lehet, hogy gyenge hozzá a hardvered. Persze az is előfordulhat, hogy nem ártana már egy Windows újratelepítés.

2021. febr. 21. 21:00
 4/5 A kérdező kommentje:

100+ fps-em 6 honapja telepitettem ujra a gépem de nem lassu a gép battlefield 5 tökéletesen fut gta v is csak ezzel van probléma mikor már a meccsben vagyok akkor jo minden

csak a menüben szarakodik lassan adja be a fegyvereket mikor csinálni akarok valamit

2021. febr. 21. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
6 honapja nem telepitettem ujra a gépem bocs el irtam
2021. febr. 21. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!