Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit rontottam el, miért rakta...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Mit rontottam el, miért rakta be a letöltött meme-t a Windows7 a fénykép-nézegetőbe?

Figyelt kérdés

Ez még nem is lenne probléma, de a sok letöltött szép tájképek közül egyet sem tudok kinyerni PNG-nek, hogy tovább küldhessem.

A módosításhoz a Paint és a Windows Media Center sem volt jó.

A WMC-t leválasztottam a fotókról.

Köszi!

2021. febr. 17. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem a kérdést.

Egy képet megnyit a Windows képnézegető. Ez a dolga...

Egy képet nem kizárólagosan png-ben lehet elküldeni. Ott van a gif, meg a többi formátum.

Vannak olyan oldalak, ahol letöltésnél nem csak a sima kép töltődik le, hanem az oldal egy része is.

Minden képnél ez a problémád? Ha bem, akkor lehet az oldal nem engedi csak úgy a képletöltést.

2021. febr. 17. 10:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Szerencsére csak a képeket tölti. Úgy szoktam letölteni, hogy megnyitom egy külön lapon és onnan töltöm le.

Volt már olyan is, hogy szintén külön oldalon nyitottam meg és letöltötte az oldal egy részét is. Azokat inkább törlöm.

Lehet, hogy nem jól tettem fel a kérdést. Elnézést!

Én annyit szeretnék, hogy a sok szép tájképből szeretnék egy közösségi oldalra képeket feltölteni és nem sikerül.

Mert, ha rákattintok felajánlja, hogy e-meilben elküldhetem, de semmi megfelelő e-mailt nem "talál" a gép, amivel bármelyik kép formátumot elküldhetném és onnan mint PNG vagy JPEG formában letöltsem a gépre. Hiába ez a kiterjesztése. Egyébként egyszerű felhasználó vagyok és ezért nem értek alaposabban a sz.gépekhez.

Köszönöm!

2021. febr. 17. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb klikk a képre, ott valahol van valami olyasmi hogy Kép másolása (Copy), amire rákkattintasz. Majd megnyitod a Paint-et, és nyomsz egy Ctrl + V-t (beillesztés). Ezt meg úgy mented le, ahogy akarod (png, jpeg, stb)
2021. febr. 17. 10:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Mentsem az OneDrive-ba a Win 10-en?

Ez egy újabb gépen van, mert ezt a régi Windows7-et csak kölcsönbe kaptam, amíg nem tudtam venni egy másikat magamnak.

2021. febr. 17. 10:39
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Volt olyan is, hogy is, h odt- fájlkiterjesztés lett belőle.

2021. febr. 17. 10:42
 6/11 A kérdező kommentje:
... és ezzel a kiterjesztéssel sem tudok mit kezdeni, igaz ez egy motiváló meme volt, amit én készítettem egy meme-generátor oldalon.
2021. febr. 17. 10:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Paint 3D-t ajánlja fel, a Win 10-en.
2021. febr. 17. 10:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Kimentettem a Paint-ből a Win7-re a kiterjesztése JPG. A fénykép-nézegetőbe rakta, ami természetes, de nem tudom sehova küldeni, mert nem talál hozzá megfelelő e-mail-fiókot amihez csatoljam. Milyen fiók kell hozzá? egy "valaki@.com"? Most már elegem van. Nem bírok vele mit kezdeni.
2021. febr. 17. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az odt nem kéfájl, hanem szövegfájl. Hasonló a doc-hoz.

A meme generator oldalról vagy képként mentsd le, vagy csinálj róla képernyőképet, amit Paint-ben majd körbevágsz.

"nem tudom sehova küldeni"

De min/mivel/hova akarod küldeni? E-mail-ben? Akkor csatolni kell, mikor írod az e-mailt. Messengeren? Ahhoz elég behúzni az üzenet írása mezőbe. Egyéb?

2021. febr. 17. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:

OK! Most már értem.

El szeretném küldeni egy közösségi oldalra egy csoportba. De az e-meilben való küldésnél hiába kattintok a csatolásra, azt írja, hogy töltsek le egy alkalmazást.

De van e-mail-címem, akkor mit kellene letölteni? Mindegy, majd másképp küldöm.

Megpróbálom társítani a Google Chrome-hoz és onnan elküldeni.

Köszi szépen a választ!

2021. febr. 17. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!