Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A fülhallgatóval van hang,...

A fülhallgatóval van hang, anélkül nincs. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Nincs egy hónapos a laptopom, pénteken használtam először hozzá fülhallgatót. És most csak a fülhallgatón van hang, amúgy nincs. Fel van hangosítás, beállításokat ellenőriztem. Tudok valami tenni? Kikerülném a szervizt. Mi lehet a baja?
2021. febr. 14. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

"Kikerülném a szervizt."

Akor használd tovább fülhallgatóval.

2021. febr. 14. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a hangbeállításokat, lehet csak át kell kapcsolni. Ha csak egy hangkimenetet lát, akkor a jack aljzatban van egy pöcök, az kapcsol a füles és a hangszóró között. Valószínűleg beragadt. Szervizbe kell vinni ebben az esetben.
2021. febr. 14. 21:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Még egy hónapos sincs bakker, alig volt benne fülhallgató. Ennyitől csak nem ragadt be.
2021. febr. 14. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 a telefonomban az első nap rossz volt a jack, szerencsére hangszóró üzembe ragadt. Aztán sok (30-40) ki-be húzás után néha beveszi a fülest, néha nem. Szóval nem egyedi eset a tied. Próbáld meg ki-be húzni párszor (sokszor), hátha átkattan.
2021. febr. 14. 21:27
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én isa belső kapcsoló megakadàsàra tippelek.

Khm, addig menj el vele, míg garanciàlis...

2021. febr. 14. 21:29
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
*is a
2021. febr. 15. 06:30
 7/7 A kérdező kommentje:

4.nek igaza lett :D

Megjavult :D

2021. febr. 15. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!