Legmegbizhatóbb androidos márka ?
Melyikek most a legmegbizhatóbb androidos telefonok ?
Korábban eddig mindig a xioamim volt, de úgy hallom már a xiaomi sem a régi. Egyre több hiba és magasabb az ár is.
Pld. a túlmelegedés a Mi 11 esetén, szoftveresen is is vannak hibák, fagyások.
Leginkább egy olyan telefon szeretnék ami nagyon jól teljesít aksi - kamera - szofter szentháromság terén. ( És persze a 5G, Wifi 6, 120Hz)
Vagy érdemes lenne már egy Iphone-on elgondolkozni ?
Svájcban élek Zürichben, itt elég jó az 5G lefedettség elvileg.
120Hz-et eltudom képzelni hogy számít, vettem nemrég egy 144Hz-es monitort a 60Hz-es helyére. Játékban, pusztán online böngészés során is egyértelműen érezhető a különbség.
en sok tesztet olvastam es véleményeket itthoni es német oldalakon (melegedes, teljesitmeny, rendszer, kamera). nekem igy mindenkepp a oneplusra esik a valasztasom.
xiaomi egybol kiesett a melegedes miatt es hetente ad ki telokat amik neha bugosak es ugy tunik nem igazan javitja ezeket a hibakat.
a samsung nagyon draga, gyengébb proci es meg gyenge töltőt is ad.
iphone zart es innovacio teren le vannak maradva. stabil rendszer pedig van androidon is csucskategoriaban pl a Huawei P10plus meg 5 evesen is olyan gyors mikor megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!