Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Legmegbizhatóbb androidos márka ?

Legmegbizhatóbb androidos márka ?

Figyelt kérdés

Melyikek most a legmegbizhatóbb androidos telefonok ?

Korábban eddig mindig a xioamim volt, de úgy hallom már a xiaomi sem a régi. Egyre több hiba és magasabb az ár is.

Pld. a túlmelegedés a Mi 11 esetén, szoftveresen is is vannak hibák, fagyások.

Leginkább egy olyan telefon szeretnék ami nagyon jól teljesít aksi - kamera - szofter szentháromság terén. ( És persze a 5G, Wifi 6, 120Hz)

Vagy érdemes lenne már egy Iphone-on elgondolkozni ?

2021. febr. 14. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Xiaomi, samsung
2021. febr. 14. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
MEg tudod magyarázni, hogy minek neked 5G, wifi 6 és 120 hz? De most komolyan. Magyarországon még évekig nem lesz 5G komolyabb lefedettséggel, wifi6-ot alig használja pár hálózat és a 120hz is parasztvakítás, csak az akkut zabálja.
2021. febr. 14. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Svájcban élek Zürichben, itt elég jó az 5G lefedettség elvileg.

[link]

120Hz-et eltudom képzelni hogy számít, vettem nemrég egy 144Hz-es monitort a 60Hz-es helyére. Játékban, pusztán online böngészés során is egyértelműen érezhető a különbség.

2021. febr. 14. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Játékra nagyban egy monitoron. De telóm minek?
2021. febr. 14. 18:56
 5/10 RivalTin válasza:
50%
#4 Ha néztél már filmet 120Hz-en, akkor meg fogod érteni. Amíg nem próbálod ki, nem is hiányzik. Egyébként nem minden esetben zabálja az akksit gyorsabb képfrissítés. Van olyan teló, ahol már 1-120Hz-es skálán tud mozogni.
2021. febr. 23. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
OnePlus
2021. febr. 23. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem iPhone főleg ha sok pénzed van rá és a 13-ön már van 5G és jól fotóz és tényleg kibírja 5-6évig (pl én kb 3-4 hete váltottam egy iPhone 6-ról amit asszem 6 évig használtam, most XR van nekem és ezt is odáig tervezem használni.
2021. febr. 23. 21:13
 8/10 A kérdező kommentje:
OnePlus-t nézegettem most én is meg a Google Pixelt. Bár nemtudom hogy mi a pro contro egyik mellett és ellen. Illetve ja Iphone-t csak nem akarom a korlátozásait
2021. febr. 24. 13:29
 9/10 Dominikgargiula válasza:
Google pixel. Pucér android a Google saját telefonja nyilván megbízható olyan mint egy iphone csak android van rajta:)
2021. máj. 23. 17:08
 10/10 anonim válasza:

en sok tesztet olvastam es véleményeket itthoni es német oldalakon (melegedes, teljesitmeny, rendszer, kamera). nekem igy mindenkepp a oneplusra esik a valasztasom.

xiaomi egybol kiesett a melegedes miatt es hetente ad ki telokat amik neha bugosak es ugy tunik nem igazan javitja ezeket a hibakat.

a samsung nagyon draga, gyengébb proci es meg gyenge töltőt is ad.

iphone zart es innovacio teren le vannak maradva. stabil rendszer pedig van androidon is csucskategoriaban pl a Huawei P10plus meg 5 evesen is olyan gyors mikor megvettem.

2021. aug. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!