Új gép, no signal probléma?
Ma jött meg a gépem amit rendeltem. Sajnos nem értek az építéséhez, szóval kiválasztottam a komponenseket és összerakták, majd szállították.
Config:
CPU : Ryzen7 3700x
GPU : Rtx 3070
MOBO : MSI b450m PRO-M2 Max
RAM : 2x 16gb dualchannel ddr4 2666as
TÁP : be quiet 9, 700w
1TB barracuda HDD + megnemmondom milyen 480gb SSD.
A probléma: A gép bekapcsol szépen de nincs kép a monitoron. Nem fekete a kép, simán No Signal. A monitornak nincs baja, laptopról és egy másik gépről hiba nélkül megy. HDMIvel van csatlakoztatva a grafikus kártyához. Bekapcsoláskor minden venti felpörög, vele a grafikus kártyáé is (nincs semmi sípolás, szinte teljes a csend). Az alaplapon a DEBUG lightoknál fehéren világít a DRAM led. A perifériám felvilágít ha bedugom. Az alaplap 2 ram slotos, cserélgettem a ramot össze vissza, fordítva és egyenként is külön mindkét slotban. A másik gépemből kivettem a ramokat és kipróbáltam az újban, a hiba még mindig fennáll. Gondolom az alaplap a hibás vagy a RAM slotok az alaplapon. Szerintetek? Esetleg valami amit nem veszek észre? Király lenne ha nem kéne cserélni az alaplapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!