Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ps4 vagy ps5-öt vennèk,de...

Ps4 vagy ps5-öt vennèk,de melyiket?

Figyelt kérdés
Pc-s vagyok,sose volt ps-em vagy xboxom. Van pár játèk ami nemjelenik meg pcre ès kipróbálnám ezèrt ruháznèk be egy ilyenre. Havernak van xboxa,kiprobaltam,nincs bajom vele de legalabb mas lenne nekem :D . Egyik kèrdèsem hogy muszaj elofizetni barmire? Nemlehet az hogy megveszek egy jatekot a storeba letoltom es jatszok? Másik hogy ps4pro vagy 5re erdemes beruhazni? Full hd tvn jatszanek,csak attol tartok hogy nem e lesz sok jatek ami 4re mar nem jon ki.

2021. febr. 13. 01:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol veszel te most PS5-t? :O
2021. febr. 13. 01:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha most azonnal kell, akkor inkább PS4 Pro. Nem kell előfizetned semmire. PS-en (Magyarországon) csak a PS Plus-ra tudsz előfizetni, ami alap áron 18k,de gyakran leakciózzák 13 500-ra vagy 12 900-ra. Ez csak a multihoz kell, viszont kapsz érte havonta 3 játékot (2 PS4-es, 1 PS5-ös), amivel addig játhatsz, amíg él az előfizetésed.
2021. febr. 13. 08:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Ugyertettem erdemes megvarni az 5-ot,egy digital edition es egy 4pro kozott kb 40ezer kulonbseg van,es hat nemtudom hogy megerne e varni az ujabbra
2021. febr. 13. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elég a full hd, akkor nem kell várnod. Nyomulhatsz a ps4 pro-ra.
2021. febr. 13. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ahogy nèztem ps4pro is tudja a 4kt igaz? Csak ha kèsőbb új tvt vennèk
2021. febr. 13. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
4K-t, meg kb 30 FPS-t...
2021. febr. 13. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!