Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A PPTX-ből szeretném kimásolni...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

A PPTX-ből szeretném kimásolni a fotókat, mit tudok vele tenni, hogy ez sikerüljön?

Figyelt kérdés

Segítetek nekem ezt megoldani?

Köszönöm szépen!

Három elkészült pptx-van a gépen. Egy régebbi, hasonló kérdésnél úgy értelmeztem, hogy nevezzem át ZIP-formátumra a PPTX-et. Biztos, hogy jól írta, aki ezt javasolta. Csak én nem tudok tovább haladni.

Ebből kettő sikerült ZIP-re átnevezni a harmadikat, valamiért nem tudom.

Ha az égér jobb gombjával rákattintok, akkor ezt kéri:

1, Megújítás WinRAR-ral...

2, Fájlok kicsomagolása...

3, Kicsomagolás ide...

4, Kicsomagolás: "***\">>>>>> az elkészült PPTX neve<<<<<

Mit tegyek vele, hogyan nevezzem vissza a fájl típusát PPTX-re, amely most ilyen? >>>>> WinRAR ZIP archívum (.zip)<<<<<<

Esetleg "küldés tömörített mappa"?

2021. febr. 9. 19:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Társítás módosítása "fájlkezelő-vel"? "WinRAR archiver"-ből?
2021. febr. 9. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
A pptx egy projekt formátum, azt szabadon tudod szerkeszteni ha van rá megfelelő office programod. Egyszerűen megnyitod a fájlt, kijelölöd a benne lévő képet, és másolod-beilleszted például Paint-be. De még az is lehet, hogy rögtön egy mappába is ki lehet másolni vagy húzni a programból.
2021. febr. 9. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Átraktam ctrl+c, ctrl+v-vel de a ráírt szöveget nem hozta át.
2021. febr. 9. 20:08
 4/8 A kérdező kommentje:
...Paint-be
2021. febr. 9. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt nem fogja, mivel nem a kép része, hanem a program saját szövegdobozával van felé írva. Azt semmi nem fogja egy fájlként kezelni, mivel két különböző objektum van elhelyezve a munkaterületen. Legfeljebb képernyőképet tudsz csinálni róla (print screen, és azt be paintbe), viszont akkor kötve vagy a méretekkel, mert csak akkora lesz a kép mint amit a képernyődön látsz.
2021. febr. 9. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Értem, Köszönöm szépen!

Most viszont visszanevezném a ZIP-et PPTX-re, de nem sikerül.

2021. febr. 9. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki az ismert fájltípusok kiterjesztésének megjelenítését a fájlkezelő beállításaiban, úgy vissza fogod tudni nevezni.
2021. febr. 9. 20:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Megpróbálom, köszönöm. szépen.

Egyébként, elküldtem mind a három fájlt az egyik email-fiókkal egy másikba, ott megtaláltam az eredeti kiterjesztést és most töltöttem le a tálcára.

2021. febr. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!