Windows 10-zel kapcsolatban lenne két kérdésem, valaki help?
1.Windows 10-nél be van állítva nekem az energiatakarékos üzemmód, konkrétabban, ha a tálcán rákattintok az akkumulátor ikonra, ott a kis csúszkánál a legjobb akkumulátor üzemidő van beállítva. Ha töltőre rakom és kihúzom, akkor mindig visszaugrik a csúszka középre, tehát nem takarékos üzemmódna vált át,de ez csak ugye akkor ha lehúzom töltőről. Már próbáltam beállítani, hogy maradjon a helyén a kis piszok, de nem akar rám hallgatni. Valaki tipp?
2.Hol lehet azt Win10-nél beállítani, ha online értékelten,órán vagyok ne aludjon el a képernyő? Tehát ha valaki beszél, vetít vagy videóhívásban van. Filmeknél nem csinálja ezt.
Előre is köszi a válaszokat:)
Na és mi történik, ha csinálsz egy új energia sémát, újraindítod a gépet, és így próbálod meg beállítani a legjobb akksi időt?
Meg még ezt találtam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!