Van ilyen oldal?

Figyelt kérdés

Ismerek olyan oldalakat, ahol használt üzleti laptopokat lehet vásárolni. Át van nézve, ki van tisztítva, le van szervizelve stb. és általában még garanciát is adnak rá. Tehát jó állapotú laptopokat adnak reális áron. Magánszemélytől ezért sem szeretnék annyira ilyet vásárolni, mert elég sok az átverés.

Na és most jön a lényeg, szeretnék egy kicsit komolyabb laptopot vásárolni és szemezgetek a gamer kategóriával. Nem akarok annyira belemélyedni, hogy fél milliós gépeket vegyek. Elég ha szépen fut és tudok néha játszani rajta egy kicsit. Mondjuk GTA V, WoT, ilyesmik.

Van olyan oldal (hasonló, mint amit felvázoltam, csak komolyabb gépekkel) ahol lehet megbízható használt gamer laptopokat venni?

Google-ben találtam egyet-kettőt de kíváncsi vagyok mit ajánlanátok, van-e pozitív tapasztalatok bizonyos oldalakkal, stb.

Árban olyan 200k körülire gondoltam, az a használt gamer kategória alsó táján van, nem igaz?

2021. febr. 3. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Pl. [link]

Ez jó.

2021. febr. 3. 11:14
 2/2 anonim ***** válasza:
www.computerimperium.hu/
2021. febr. 3. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!