Most akkor mi hogy van a gamer laptopokkal, és gamer PCkkel?
Hosszú kérdés lesz.
Na szóval, régebben meggondoltam hogy vehetnék végre egy Gamer laptopot. Nagyon szeretek gamerkedni, de a jelenlegi gépemmel csak gyenge játékokat tudok játszani. Bár mit várok egy Intel Pentium N3710-től. Soha többet nem veszek irodai gépet játékra az biztos.
Na szóval, rengeteget kerestem, és nemtudom eldönteni hogy PC-t vegyek vagy laptopot.
A keretem 340k Ft, PC esetében Monitorral és Billentyűzettel együtt, mivel egerem és hangfalam van.
Ha lehet, ne ajánljatok hardverapróról alkatrészeket meg stb. mivel vagy összeszereltet vennék, vagy PCX-en szereltetnék össze egyet.
Nézegettem a laptopokat, de sok ember szerint ilyen szarok meg olyan szarok.
Még ezt néztem ki:
Az ára kb. 338k Ft.
Tudnák ehhez hasonló gépet, vagy gyengébbet összedobni PC verzióban ilyen áron (monitorral és billentyűzettel együtt)?
Esetleg tudtok adni indokot miért vegyek inkább PC-t, mint laptopot, vagy fordítva?
Egy-két dolgot azonnal megválaszolok.
-Hallod 400k-ért van sokkal jobb. Igen tudom, de az 60k és az nem kevés plusszba, szóval nem, kihagynám.
-A gamer PCk 500k-tól kezdődnek.
Nem. A közép-felső kategória talán igen, de olcsóbban is tudok venni.
-Milyen játékokkal játszanál?
BeamNG, Roblox, Minecraft, Team Fortress 2, nem túlságosan nagy gépigényű játékok, vagyis nem mind.
-Minőség mennyire fontos?
Egy közép nem lenne rossz, de ha a legalacsonyabb minőségen is elmegy legalább 60fps-en az is jó. Megszoktam már hogy a legrosszabb minőségben játszok mindent, és úgy is csoda a 30fps.
-A PC összeszerelés nem nehéz, miért nem szerelsz össze egyet?
De az szerintem. Soha nem szereltem még PCt de nem is akarok. Fogadd el.
Aki szeretne arról áradozni, hogy ennyiért nem veszek gamer pct, az kérem, tartsa meg magának.
Nem PUBGt akarok játszani max minőségen 4000 fpsel, és ha mégis, akkor nem tenném fel ezt a kérdést.
A PC videókártya árak elszáltak.....
I7+GTX 1660TI 340k-ért elég jónak tűnik.
-Hallod 400k-ért van sokkal jobb. Igen tudom, de az 60k és az nem kevés plusszba, szóval nem, kihagynám.
amit belinkelél az 1060 EUR az barátok közt is 380 ezer Ft
Itt egy másik link: [link]
Ebben van egy 10. gen. i5 proci, 16gb ram és egy geforce 1650 Ti.
Ennek az ára kb. 329k~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!