Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik irányba induljak el?

Melyik irányba induljak el?

Figyelt kérdés
Egyikben sem vagyok kezdő, viszont "profi" sem. Olyan ember vagyok, aki belekezd mindenbe, mindenből tanul, így ismerem a LUA, PAWN, PHP, JAVA, JAVASCRIPT, PHP, C, C++, C# és a Python nyelveket. Ezek közül van melyet jobban, - van melyet kevésbé, de kérdésem szempontjából ez nem reveláns. Melyik irányba érné meg karrier szempontjából orientálódni? PHP? Node.js? C++? Más? Melyiknek van várhatóan a legjobb jövője?
2021. jan. 31. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindegyik másra jó. Írd le azt is, hogy mit szeretnél majd megvalósítani, mit szeretsz. Webalkalmazások? Szerverek, hálózatok? Mobil appok? Asztali alkalmazások? Játékok?
2021. jan. 31. 02:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Python-ra gondolok.
2021. jan. 31. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Lényegében, nem tudom, az ASSEMBLY tehát a hardverközeli nyelv érdekelne legjobban, de csak "belenyaltam" és hírtelen nagyon sok lett, sikerélmény nélkül.

A Webes programozókból szerintem van elég,

(Nagyjából 220 000 találat (0,71 másodperc) "Weblapkészítés"),

vagy rosszul látom? El lehet ebben még helyezkedni?

A mobil appok érdekelnének, de abban sem volt túl sok sikerem, és a Kotlin számomra szörnyű, Xamarin pedig mintha nem is lenne.

Szerverek, hálózatok? - Ilyennel őszintén még nem foglalkoztam, viszont ez a téma érdekel.

Illetve a játékok, ez szerintem olyan dolog hogy kb mindenkit érdekel, nem? :D

2021. jan. 31. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!