LakatosAnonymus kérdése:
Mit az a szuperintelligencia, hogy működik?
Figyelt kérdés
Mesterséges intelligenciára gondolok a kérdésben. Láttam egy videót a szuperintelligens robotkoról, gépekről. Nagyon izgalmas téma szerintem, és tudni szeretném, mire lenne képes egy ilyen gép. Mit tudna elmondani az emberiségnek? Rossz vagy jó hatással lenne ránk? Videót légyszíves ne linkeljetek, mindenki a saját véleményét és gondolatait írja le egy szuperintelligens számítógéppel kapcsolatban.
Előre köszönöm a válaszokat.
2021. jan. 25. 22:20
21/23 A kérdező kommentje:
Szerinted nem láttam már a videót, mielőtt kitettem volna a kérdést? Többet akarok tudni, de nem az internetről. Szuperintelligencia szükséges, hogy felfogd?
2021. jan. 29. 12:07
22/23 EagleHUN válasza:
Bocs csak a főkérdést olvastam el úgy raktam be a videót!
23/23 A kérdező kommentje:
Noproblémó
2021. jan. 31. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!