Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feltörni a...

Hogyan lehet feltörni a NAGRA3-at?

Figyelt kérdés
Parabolán manapság egy csatorna sem megy!Hogyan törhetem fel?
2010. aug. 15. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Te nem tudod feltörni. (És még más sem)
2010. aug. 16. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Sehogy. Mit gondolsz miért váltott a DIGI? Szerintem egy darabig így is marad.

Menj csak be a szolgáltatóhoz, és fizesd be a havidíjat postán mert én is így teszek :P

2011. ápr. 7. 04:46
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Manapság a kártyamegosztás a divat. Csak a beruházás marha nagy, jó drága beltérik kellenek hozzá, meg szaktudás is.

Haveromék így csinálják. Az egyik előfizetett egy fullos csomagot az UPC -nél, és egy kártyamegosztásra alkalmas hálókarival rendelkező beltérivel megossza a neten keresztül. A majdnem egy tucat kliens beltéri meg csatlakozik rá.

A hónap végén meg szépen összedobják a pénzt. Csak nem mindegy 10 000 eFt -ot fizetsz egy hónapba, vagy csak 500 -at. És nézik az összes exrtra csatornát.

Csak hát beltéri, Intenet, router, meg sok türelem. A pontos technikai részleteket nem ismerem, de állítólag a Nagra3 -as Digi kártyákat is meg lehet így osztani.

Én amúgy még csak TV -t sem nézek, ezért nem is érdekelt a téma annyira. :D

2011. okt. 8. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!