Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot érdemes...

Milyen laptopot érdemes vennem 2021-ben?

Figyelt kérdés

Nem találtam milyen kategóriában tehetném fel a kérdést, szóval bocsesz ha rossz helyre nyomtam..

Pénzügyekről nem szeretnék beszélni, tudom hogy a határ a csillagos ég, de azért a földön maradva érdekelne, hogy nekem megfelelő laptopot kb. mennyiért lehet kapni.

Szóval első sorban alapvető célokra kéne, a tanuláshoz, informálódáshoz, programokhoz (pl. egy android szimulátor szintén tanulási célokhoz (pl. 3ds tanulási lehetőségek), filmnézéshez. Nyilván médiához, illetve kicsit komolyabb játékokhoz, a jelenlegi gépepemen konkrétan szinte semmi nem fut el, 4 RAMos, 32bites operációs rendszerrel, és alapvetően 6 éves gép, ahhoz képest egész jól bírja, de kicsit komolyabb játékok vagy egy android szimulátor már nem fut el rajta, nem csak jól de sehogy sem, szóval ezekre kéne. Továbbá kicsit erősebb videószerkeztő programokat is használnék, mert a mostanival csak egy nagyon basicet tudok, és azt sem úgy ahogy jó lenne, mert akad.

Őszintén szólva nem értek nagyon a gépekhez, ezért kérdezném, hogy mit javasoltok, kb. milyen árban elérhetőek ezek, konkrét példák is jöhetnek amik bejöttek stb. A válaszokat előre is köszi!

2021. jan. 18. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az akkori HP nem a mostani HP
2021. jan. 18. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Játékra, irodai munkára, videóvágásra. Igazából még ma is megvan, annyira megszerettem, nagxon strapabíró volt. Leesett az asztalról, meg se kottyant neki. Bár mára már tetű lassú volt, mivel 2 giga ram és celeron m423 volt benne.

Ha HP-t akarsz venni, akkor a compaq szériát felejtsd el, ezek inkább irodai gépek, a legtöbben embedded windows volt.

Inkább a HP probook valamelyike jó lesz.

2021. jan. 18. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Én pld a boltban megfogtam egy Toshiba laptopot, annyira érződött rajta az az olcsó kínai műanyag.
2021. jan. 18. 13:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utánanézek majd ezeknek! Jöhetnek még :)
2021. jan. 18. 13:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Fontos hogy mit jelent a "3ds tanulási lehetőség" és milyen kaliberű játékokkal akarsz kockulni
2021. jan. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!