Érdemes vennem most egy drága laptopot?
Ez nehez kerdes mert a hasznalt modjatol fugg meddig es hogyan birja.
Jelenlegihez:
Ne hasznald szovet feluleten pl agyon.
Ne takard le alul a szellozonyilasokat.
Ha kitakaritanad a laptopot es ujrapasztaznad akkor szerintem a hutes is meg lenne oldva.
Ha ujratelepitened a (gondolom windowsod van) windows-t akkor szerintem jelentos gyorsulat tapasztalnal.
Amugy szerintem vehetsz de mondom a hasznalat modjatol, a karbantartastol fugg az hogy meddig lesz jo.
Ha megvenned es elolvasod a hasznalati utmutatojat / garancia fuzetet akkor biztos talalnal benne olyat hogy evente 1x ki kell tisztitani/be kell kuldeni brvizsgalasra/hasonlo.
Ha veszel akkor szemely szerint a dell, lenovo, msi, asus markat ajanlom. Ezekkel meg nem volt gondom azert irom le.
En azt mondom hogy vegyel, 3 evet ki kell birnia a minimum de ha vigyazol ra lehet az 5 vagy 6 ev is.
Egy laptopot tartósságát nem az ára határozza meg, hanem az, hogy az adott típus milyen minőségű, drágán is van rossz minőségű laptop.
A gamer laptopok hamarabb tönkremennek, mivel több bennük a melegedő alkatrész, ami egy bizonyos idő után hibát fog okozni, vagy a videokártya, vagy az alaplap megy tönkre, főleg, ha nincs rendszeresen kipucolva és újrapasztázva a laptop
Nincs mit :)
Amúgy nem gond szerintem, enyémben van de egyszer nem használtam mert minden fent van a neten.
driverek -> net
windows -> net
programok -> net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!