Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék UX / UI Designer...

Szeretnék UX / UI Designer pozícióban elhelyezkedni. Hol érdemes ezt tanulni?

Figyelt kérdés
Sok tanfolyam elérhető, van, ami 12 hetes, van, ami 4 féléves, gondolom más-más mélységben tárgyalja a dolgokat. Aki ismer olyat, aki ilyen területen helyezkedett el, neki mire volt szüksége?

2021. jan. 17. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Azert 12 hét alatt ezt nem lehet megtanulni, a 4 feleves kepzes mellett is sokat kell gyakorolni es fejleszteni magad ha jo akarsz lenni, informaitkai tudas sem art mert akkor tudsz igazan jo feluletet tervezni ha a fejleszto szemszoget is ismered.
2021. jan. 17. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Informatikát tanulok felsőoktatásban, csak úgy érzem, a backend nem az én világom. A frontend és ez a designer vonal érdekelne, de nem sok szó esik róla suliban, és nem tudom, merre induljak. Java, HTML, CSS tudásom van eddig és alap infós, hardveres dolgok, de ezek nem fontosak itt. Szóval nem tudom, hol, hogyan tudnám megtanulni, ami egy ilyen pozihoz kell? Tanfolyamon? Vagy nézzek egy udemy-s kurzust? Vagy nem tudom...
2021. jan. 17. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Am en is ilyen vagyok bar en meg abba se vagyok biztos h menne ez az irany, ehez azert erzek is kell, most egy webes cegnel dolgozok, en azt tervezem h udemy kurzusokat nezek majd es ha ugy latom szeretem akkor keszitek valami portfoliot es beadom multikhoz a jelentkezesem, meg ezt lehet freelancerkent is csinalni elobb utobb.
2021. jan. 18. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!