Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért tilos itt demonpress...

Miért tilos itt demonpress cikket linkelni, mikor több milló más honlapról meg nem tilos és a szabélyzat sem ír erről semmit?

Figyelt kérdés
Karácsonykor mikor zajlottak a doveri események egyik erről szóló kérdésben linkeltem a demonic doveres cikkét. Ekkor még nem tudtam, hogy emiatt, de a fiókom korlátozták és hiába is írtam e-mailt, hogy miért, semmi választ sem kaptam. Regisztráltam egy újat és visszatértem a kérdésbe, ahol láttam, hogy magát a cikk linkjét is törölték. Ekkor már gyanűs volt, hogy ezzel a cikkel lehet bajuk. Később, mivel az események folytatódtak belinkeltem a magyar összefogás című cikküket, gondoltam ez már csak elfér, hiszen semmi rossz sincs benne. Ám ezután is azonnal korlátoztak, pedig csak ezt egyetlen hszt írtam meg. Ekkor már nekem egyértelművé vált hogy emiatt. Hát én úgy felmérgeltem magam, hogy csak most regisztráltam újra azóta.

#Demonpress
2021. jan. 17. 18:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Doverre visszatérve, volt egy csajszi aki élőben adta az egész műsort, valamilyen Kati egy tök aranyos csaj. Na azt néztem.
2021. jan. 17. 19:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Kopjás Kata. Aranyos csaj.
2021. jan. 17. 19:16
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Olyan durva ezen az oldalon a cenzúra, hogy a modokat és moderálást bíráló válaszok és a kérdés sem lett törölve, meg a bevallottan tiltást kerülő kérdező sem került ismét tiltásra.

"Demokratikus országban nem lehet bármit önkényesen megtenni. Itt igen."

Ez egy vállalkozás tulajdonában álló oldal, olyan szabályokat hoz rajta - a törvények és jogszabályok betartása mellett - amilyet akar. Ha holnaptól eszperente nyelven lehet csak kommunikálni, azt is kénye-kedve szerint megteheti, és tilt mindenkit aki más magánhangzó mer használni.

2021. jan. 18. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!