Miért tilos itt demonpress cikket linkelni, mikor több milló más honlapról meg nem tilos és a szabélyzat sem ír erről semmit?
Figyelt kérdés
Karácsonykor mikor zajlottak a doveri események egyik erről szóló kérdésben linkeltem a demonic doveres cikkét. Ekkor még nem tudtam, hogy emiatt, de a fiókom korlátozták és hiába is írtam e-mailt, hogy miért, semmi választ sem kaptam. Regisztráltam egy újat és visszatértem a kérdésbe, ahol láttam, hogy magát a cikk linkjét is törölték. Ekkor már gyanűs volt, hogy ezzel a cikkel lehet bajuk. Később, mivel az események folytatódtak belinkeltem a magyar összefogás című cikküket, gondoltam ez már csak elfér, hiszen semmi rossz sincs benne. Ám ezután is azonnal korlátoztak, pedig csak ezt egyetlen hszt írtam meg. Ekkor már nekem egyértelművé vált hogy emiatt. Hát én úgy felmérgeltem magam, hogy csak most regisztráltam újra azóta.#Demonpress
2021. jan. 17. 18:04
1/23 anonim válasza:
Mind a demonik, mind pedig a hundub cenzúramentes honlapként hirdeti magát ami kiáll a szólásszabadságért. Na most szerinted, vajon a gyakori mért lép fel ellenük cenzúrával? Szerintem eléggé átlátható. :D
2/23 anonim válasza:
Szokd meg tesó! Itt a cenzúra mindig is az eget verte. Attól hogy itt van többmillió link még nem jelenti, hogy bármi itt lehet, csak ami az üzemeltető ínyére való és igazából joguk is van ehhez. Ne linkelj DemonPresst!
3/23 A kérdező kommentje:
Jól van, csak az azért tényleg durva, hogy szó nélkül azonnal korlátoznak és még nem is válaszolnak miért. A szabályzatban pl. semmi olyat sem találok ami tiltaná a demonpresst.
2021. jan. 17. 18:08
4/23 anonim válasza:
Engem is tiltottak már emiatt és én sem értettem mért csípi a szemük. Nem trágárak és szerintem politikailag is eléggé pártatlanok.
5/23 anonim válasza:
Amúgy a doveri cikkek nekem is tetszettek.
6/23 anonim válasza:
Nézd, sok helyen ők lettek a feketebárány a szólásszabadság kampányuk miatt.
7/23 anonim válasza:
Szerintem ez egy egy kicsit a kisebb eltaposásáról szól. Le fogják gyalulni őket a nagy honlapok.
8/23 A kérdező kommentje:
Miért akarják legyalulni? Van persze olyan írásuk ami nekem sem tetszik, de akkor is.
2021. jan. 17. 18:24
9/23 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy ezt a kérdést is törölni fogják, meg a hozzáférésed is. :D
10/23 anonim válasza:
"Figyeld meg, hogy ezt a kérdést is törölni fogják, meg a hozzáférésed is. :D"
Mért törölnék? Előbb utóbb a társadalom megszokja, hogy van egy ilyen szókimondó honlap. Bár a vírustagadásuk lehet hogy tényleg ki fogja verni a biztosítékot hatóságilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!