Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 3 makulátlan csaj névvel. De...

3 makulátlan csaj névvel. De segítesz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van facebookon 3 lány: Nemes Orsi, Balog Flóra és Ónódi Fruzsi, akiknek az összes képe gyönyörű. Vagis arra értem, hogy a kinézetük végig makulátlan és nagyon szépek, hibátlanok a képeket.

A lényeg, hogy szerintetek mivel és hogyan retusálnak? vagy hogy csinálják?

Légyszi ilyen idióta, vicceskedő és bunkó válaszokkal hanyagoljatok. Az én kérdésem teljesen komoly és segítő, ötletes és tippet adó válaszokat várok. Köszi!

2010. aug. 14. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:

:D

Nem tudom pontosan de a szintén Facebook-on fent lévő, makulátlan állapotban lévő Steffenheimer Árpád haverom ezt a linket adta: [link]

2010. aug. 14. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, agyon kedves vagy! További ötleteket is várok. :)
2010. aug. 14. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Photoshop és sok smink. Meg egy jó fényképezőgép a megfelelő beállításokkal.

Általában így szokták csinálni a "szép" képeket.

(Nem bunkóságból fogalmaztam így)

2010. aug. 14. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem Ónódi Furzsi olyan mint egy kirakati baba..,mármint arcra,nincs retusálva!A többiről nem tudok véleményt irni,mert többet is kidobott a kereső...
2010. aug. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!