Hogyan kell dvd-t írni? Milyen program kell hozzá? Mert nekem egy régi nero van, de nem megy vele. Azt írja, h 600mb, de hát a dvd az nem 600megás. Egy dvdt már elbasztam, szóval nem tom. Nem értem az egészet. :S Béna csaj vagyok.
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 21:25
1/17 anonim válasza:
Tegyél fel egy újabb nero-t (8-as vagy 9-est) és próbáld meg azzal. Lent a hozzáad gomb környékén ki lehet választani, hogy (CD 600 MB, CD 700 MB, DVD 2,5 GB, DVD 4,7 GB, DVD 9 GB)ezeket is érdemes megnézni.
2/17 anonim válasza:
Használd ezt:
A legelső funkcióját kell kiválasztani,utána kézen fogva végigvezet a varázsló.A program ingyenes,csak a benne található menü segítségével regisztrálni kell.
Amúgy elég zavaros a kérdésed,nem lehet teljesen érteni.
3/17 anonim válasza:
Nerobol minél nagyobb a verzioszám,annál lassabb a hatalmas gépigényének,illetve annál inkább irreálisan nagy,hála a rengeteg felesleges funkciónak.Lassan már nagyobb,mint egy oprendszer.Tökéletesen elég belőle a hatos verzió is.
4/17 A kérdező kommentje:
Hát igen,én sem értem. :D :(
2009. júl. 3. 21:40
5/17 A kérdező kommentje:
De ez is 600at ír. Muszáj am regisztrálni? :s
2009. júl. 3. 21:44
6/17 anonim válasza:
Nero 7, az már jó.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
7/17 anonim válasza:
Nem muszáj regisztrálni,de akkor egy idő után nem működik tovább.Ha regisztrálod bármikor,utána örökké használhatod.
Hol ír 600 megát?Nem lehet,hogy az adat annyi,amit ki akarsz írni?Vagy esetleg cdt tettél a gépbe?...bár az is inkább 700
8/17 anonim válasza:
Én is Néró 6-ra szavaznék, viszont nagyon jó az ajánlott >>>AshampooFree<<< program. Kezdőknek kimondottan ajánlott, ha nem veszed sértésnek...az összes "bénázó" barátom elboldogult vele...
9/17 anonim válasza:
én a Convertxtodvd progit használom,és tökéletes
(de ha írsz privit átmehetek és segíthetek :-)
10/17 anonim válasza:
Nem csak kezdőknek jó az ashampoo.Én is azt használok a nero helyett,igaz én a legújabb verzióját.Igaz az elvileg fizetős,de hát crackerek is vannak a világon.Amúgy nem tudom,hogy miért kell nekem a legújabb,dosztig elég lenne nekem is ez a free verzio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!