Egy még garanciás laptop tárhellyel (winchester vagy SSD) való fejlesztése ugrasztja a garanciát, ha én magam cserélem ki, s nem szervízbe viszem?
Figyelt kérdés
Most vettem egy laptopot, 3 éves gyári garancia van rá, viszont a 256 GB SSD elég kevésnek bizonyul, ezért szeretném bővíteni. A gyártó adott a gép mellé winchester beszereléséhez szükséges kábelt és csavarokat is. Ha ezt a bővítést én magam végzem el, akkor elveszti a gép a garanciáját? Ennek a laptopnak a hátulját kell leszedni, hogy hozzá lehessen férni a plusz helyekhez. Csak mert én úgy hallottam, hogy ha valaki szétszereli a gépet, akkor a garancia ugrik.2021. jan. 5. 11:55
1/4 anonim válasza:
Nem minden esetben. Ha van pl. valamelyik csavaron (akár belül a SSD rögzítőjén), egy matrica, akkor azt sajna csak szerviz csinálhatja, különben ugrik a garancia. Ha nincs, akkor viszont nincs semmi gond. Viszont ha garanciális, akkor úgyis ingyen megcsinálják ezt is, én elvinném szervizbe, legalább nem nekem kell vacakolni vele (nem mintha olyan bonyolult lenne, csak kényelmesebb).
2/4 A kérdező kommentje:
Ha a termék Amerikából jött, akkor itt is van rá garancia? Konkrétan egy Acer-ről van szó
2021. jan. 5. 17:57
3/4 A kérdező kommentje:
És köszönöm a választ, ment a zöld kéz! :)
2021. jan. 5. 17:58
4/4 anonim válasza:
Kellene rá lennie, így sajnos nem tudom, annak az áruháznak az oldalán kellene megnézni, ahonnan vetted, de gondolom van rá Acer gyártói garancia is, így szerintem bármelyik magyarországi Acer szervizbe elviheted, illetve meg tudod tőlük kérdezni, hogy mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!