Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akarok játszani de mégsem?...

Akarok játszani de mégsem? 'Félek az újdonságtól'

Figyelt kérdés

Elég idióta problémám van amit túl is gondolok valószínű. És még igazából választ sem várok mert szerintem nincs, csak leírnám mire gondolok.

Nem vagyok nagy gamer, többnyire csak hétvégén este pár órát játszok a számomra kedves játékokkal, viszont valamiért engem egy idő után iszonyúan tud aggasztani az, ha fejlesztik az adott játékot :D

Ha már elértem valami nagyot és rengeteg időt fektettem bele, és élvezem de közben kijön a legújabb verzió vagy játék amit ugye újból meg kell venni ezt meg el kell feledni, ez engem kiborít.

Elmegy a kedvem az egésztől mert úgy vagyok vele hiába csinálok jön egy új aminek csak úgy tudok élvezni az előnyeit ha megveszem azt ennek meg kampó akkor.

Óriási probléma.. tudom. De hogy egy két konkrétummal éljek, Minecraft, 2 évem van egy pályában, imádom szeretem, most fog jönni az 1.17 teljes rekonstruálás a földalatt, ami nagyon jó de az én pályám ettől a régi marad..

Vagy pl Farming simulator. Mérhetetlen idő mire egy egy gépre összeszedem a pénzt, most hiába ha nemsoká jön úgy is az új.

Ennyi lenne, tudom borzasztó földöntúli problémákkal küzdök, de kell valami ami kikapcsol egy kicsit néha és most ez az abnormális probléma merült fel.

2020. dec. 20. 08:04
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Honnan szerzel híreket a frissítésekről? Azt tudnám tanácsolni, hogy ezt szűrd ki az életedből. Torrentezd le a játékokat, ne használj Steam-et, ne olvass utána, és akkor nem is fogod tudni hogy jött hozzá új frissítés.
2020. dec. 20. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

De ez az egész számítástechnikára, híradástechnikára, sőt, igazából mindenre releváns: dolgozol, összeszedsz valamennyi pénzt, veszel egy gépet abban a boldog tudatban, hogy új, tied, modern, zsír. Elnyomod magadban, hogy 5 év múlva kb kalap semmit nem ér, pedig tudod, hogy így van. Vagy ugyanez autóval, telefonnal, akármilyen műszaki cikkel. Talán csak a konyhai/háztartási eszközök kivételek ez alól, mert azok mennek, amíg mennek, egy minőségibb hajszárító 20 év múlva is megszárítja a hajad, ha még működik :) De el nem avul, ahogy a mákdaráló vagy a turmixgép (stb) sem.

Én is azt mondom, zárkózz el a hírektől, frissítésektől, csináld úgy és addig (akár offline, ha lehet?), ameddig kedved tartja. De mondok egy példát: én amíg nem vittem végig a Witcher 1-et, nem is érdekelt a 2, de hát olyan sokáig tartott, hogy már a 3 is kijött, úgyhogy a 2 kimaradt az életemből. Ha az 1 felénél belevágtam volna a 2-be, soha nem tértem volna vissza rá és félbe marad. Akkor én is kidobott időnek és pénznek érezném. Ugyanez volt a helyzet GTA SA-val, a GTA 5 követte. Ha az egyes verziók cselekményben nem igénylik a folytonosságot, kár rástresszelni mindig a legujjabbra. Persze a te játékaid más jellegűek nyilván, de talán párhuzamot tudsz vonni.

2020. dec. 20. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Érdekes, vannak játékok amelyekkel felnőttem és már lassan 20 évesek, már kb mindnek azóta kijöttek új részei mégis a régieket rendszeresen leporolom. Értem a hasonlatod onlynoone.

Valóban szinte mindenre igaz lehet ez a kérdés, megpróbálok elzárkózni az újdonságtól és kötöttség nélkül élvezni ami van

2020. dec. 20. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!