Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Törölhetem a "Temp" mappát az...

Törölhetem a "Temp" mappát az AppData könyvtárban Windows 10-en?

Figyelt kérdés

Már 3GB fölé nőtte ki magát a mappa mérete az idők alatt. De valahogy nem mertem eddig törölni, mert mindenki mást ír róla a neten.

Tehát, ha letörlöm, az okozhat bármilyen problémát?

2020. dec. 15. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne törölj rendszermappákat, a beépített lemezkarbantartóval törölheted a felesleges fájlokat.
2020. dec. 15. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Már nagyon sokszor törölgettem ezt-azt a lemezkarbantartóval, de valahogy ehhez a mappához soha sem nyúl.
2020. dec. 15. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A TEMP mappa törölhető, én napi szinten törlöm is, mert valóban megtelik hamar. A lemezkarbantartó is törölné elvileg, nem tudom miért marad ki nálad.
2020. dec. 15. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok. Pontosítom a fogalmazást, nehogy valamit elronts. Maga a mappa nem törölhető, de a teljes tartalma törölhető. Tehát üresen maradjon ott a mappa, mert ha valami írni próbál bele és nem létezik, összeomlik.
2020. dec. 15. 23:11
 5/7 CspCsj ***** válasza:

Magát a mappát nem tudod törölni, mivel szinte minden futó program ír bele és zárolt mappát nem enged a rendszer törölni.

Ahogy #1 írta, a Lemezkarbantartóban is kipipálhatod és törlődik, persze már több gépen is belefutottam, hogy maradt benne pár GBájt - de kézzel töröltem az almappákat. (az éppen használt fájloknál kiírja, hogy nem törölhetők, de át kell ezeken ugrani)

2020. dec. 15. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Magát a maopát ne töröld, csak a benne lévő fájlokat.
2020. dec. 16. 07:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ccleaner a legjobb megoldás a karbantartására.
2020. dec. 17. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!