Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows10 regedit (beállítássz...

Windows10 regedit (beállításszerkesztő) visszaállítása alaphelyzetbe?

Figyelt kérdés
Szóval a regedit-ben elállítgattam pár dolgot, amitől elvileg jobban futnak majd a játekok, de azóta kekhalálozik a gép. Szóval valószínűleg ott állítottam el valamit. És innen szeretnék mindent alapértelmezettre állitani. Kerestem google-on de nem találtam. Lgyszives segsetek.

#kék halál #Regedit #alaphelyzet #Beállitasszerkesztő #bdos
2020. dec. 8. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen lehetőség. Legközelebb, ha ilyesmit csinálsz, akkor előtte jobb klikk a bejegyzésre és exportálás. Ha betölt a windows, akkor utána még ezzel vissza tudod állítani a dolgokat
2020. dec. 8. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amit elállítottál, visszaállítod..

(ha még emléxel mit miről mire állítottál)

Vagy nyertél egy tiszta reinstallt.. ;-)

3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha csináltál rendszervisszaállítási pontot az állítgatások előtt, akkor vissza tudsz állni. Ha esetleg más program csinált de az elég régi, arra még vissza tudnál állni, csak akkor a visszaállítás dátuma utáni programokat elveszted. Ha nincs visszaállítási pont, akkor pedig vagy egyesével mindent megkeresel és visszaállítasz az eredeti értékekre, ha esetleg tudod min volt. Ha ez sem lehetséges és erre vezethető vissza a rendszerösszeomlás, akkor marad az újratelepítés.

A probléma az, hogy a regedit bejegyzéseknek egyféle értéke van csak, nincs mire visszaállni, nincs előzmény vagy visszavonás.

4/4 anonim ***** válasza:
Van egy PC Tools Registry Mechanic nevű program, abban vannak templatek a szolgáltatások beállításaihoz. Valószínűleg abban rontottál el valamit, ami ilyen komoly problémához vezethet. Töltsd le valahonnan és abban próbálj meg egy fix templatet beállítani, pl a defaultot. Ha szerencséd van, helyreteszi a registryt
2020. dec. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!