Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "A játékhoz Flash player...

"A játékhoz Flash player szükséges" ?

Figyelt kérdés

Rákattintok egy játékra, erre kiírja ezt >>> A játékhoz Flash player szükséges. Letöltheted innét: [link]

Amikor pedig le akarom tölteni, akkor jelenik meg ez a szöveg :

A(z) www.adobe.com le van tiltva

A(z) www.adobe.com visszautasította a csatlakozást.

ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE

Ha tényleg le van tiltva, azt én valahol elérhetem és megszüntethetem a letiltást?

Ha igen, hol és hogyan tegyem ?

2020. dec. 15. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet az, hogy már az összes aktuális böngésző megszüntette a Flash támogatását.
2020. dec. 15. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor bizonyos játékokat nem enged többé játszani?

Ki lehet azt az Adobe-t váltani valamivel, vagy van vmi új, vagy vmi más, amit viszont támogatnak és lehetővé teszi a játékok használatát?

2020. dec. 15. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az adott oldal/webes alkalmazás üzemeltetőjének kell gondoskodnia, hogy kiváltsa a flash alapot valami másra. Az Adobe 3 évet adott a felkészülésre és bevezetésre, ami most decemberben lejárt, és innentől kezdve a böngészők tiltják.
2020. dec. 15. 16:59
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

Most konkrétan ezt az oldalt próbáltam megnyitni. Ehhez pl. valami más "segédprogrammal", vagy mittudoménmivel hozzá lehet jutni? Vagy felejtős az egész?

2020. dec. 15. 16:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Tehát, ha egy-egy játékoldal üzemeltetője tesz arra, hogy "kiváltsa a flash alapot", akkor az az oldal annyi, mintha nem is lenne. Hát, akkor így jártam : (

Köszönöm a gyors választ, üdv.

2020. dec. 15. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet próbálkozni, felteszel egy régebbi böngészőt, meg 100%, hogy megtalálható ezernyi weboldalon a Flash Player offline telepítője. Így még menni fog.

De amúgy meg oké, lehet vitatkozni, hogy mennyire volt indokolt, vagy eltúlzott a Flash kiiktatása, de mindentől függetlenül: lehetett tudni. Már évekkel ezelőtt is. Erre mit csinált a legtöbb Flash-tartalom-üzemeltető? Hát semmit. 90%-ban vagy tojtak rá, vagy egyszerűen megszüntették az adott szolgáltatást/weboldalt/játékot (Farmville khm...)

2020. dec. 15. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A weboldal címe előtti jelre kell rákattintani (oldalinformációk) és ott van, hogy Flash-> engedélyezed. Vagy, ha nincs ott közvetlenül, akkor ugyanott: webhelybeállítások és azon belül.
2020. dec. 15. 18:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Chrome-on találtam lehetőséget, hogy megnyissam az oldalt, tehát év végéig oké,

de ide is mellékeltek valamiféle "figyelmeztetést" : [link]

Remélem, lesz megoldás jövő évtől is, hogy elérhető legyen az a weboldal is, ami most a Flash player segítségével működik.

Köszönet és szép ünnepeket kívánok mindenkinek!

2020. dec. 16. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!