Ez mitől történhetett win10-en?
Figyelt kérdés
google chrome-ban yt-n néztem egy videót, meg talán ment a steam is, kimentem a konyhába amikor visszajöttem akartam nyitni egy új tabot google-ben hogy gmail-ra belépjek megnézni az emailjeim, nyitottam egy új tabot csak tölt tölt tölt, az internetemmel biztos nem volt baj, leraktam a chrome-ot tálcára nyitni akartam egy feladatkezelőt hogy megnézzem megy-e valami telepítés vagy akármi a háttérbe azt még megtudtam nyitni de nem ment semmi, sajátgép nekem kivan rakva külön ikonnal asztalra megakartam nyitni de nem bírtam, semmire nemtudtam rákattintani szinte teljesen befagyott a gép, a gépházamon a bekapcsoló gomb mellett van egy restart gomb azzal újraindítottam a gépemet amikor bootolt a windows végigment 100%-ig valami windows telepítő cucc és bejött normálisan a gép, egyébként már vagy 3-4 napja van új windows update írja is mindig amikor kikapcsolom a gépet hogy frissítés és leállítás de mindig csak leállításra mentem, amikor bejött elsőre a gép restart után akkor gondolkodtam hogy lehet hogy valami update dolog történhetett amíg a konyhába voltam aztán bug miatt befagyott a windows ötletem sincs de mostmár lefrissítettem a windowst a restart után, azóta nincs gond, mi lehetett ez?2020. dec. 15. 13:43
1/1 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a frissítés "akasztotta ki" az explorer.exe-t, emiatt nem válaszolt. Legközelebb ilyen esetben megpróbálhatod kilőní az explorer.exe-t és újra elindítani azt -- ez újból betölti a Windows-shellt.
A Windows leállító / újraindító menüjében újabban gyakran jelenik meg az "Újraindítás és frissítés" / "Kikapcsolás és frissítés" menüpont, annak ellenére, hogy a frissítés már megtörtént. Majd előbb-utóbb ezt a hibát is befoltozzák, legyünk jóindulatúak ;)
Mivel a Windows-nak nem tesz túl jót a hard reset, azért a biztonság kedvéért a helyedben lefutattnék egy "sfc /scannow"-t (rendszergazdaként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!