Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyen, hogy történhet? Mi a...

Ilyen, hogy történhet? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy az utóbbi hónapokban folyamatosan hivatalból, orvostól, és egyéb helyekről keresgélnek engem telefonon, vagyis nem engem, hanem bizonyos Farkas Attilànét, vagy Farkas Attilàt, vagy Farkas Attila szüleit. Én eddig abban a hiszemben voltam, hogy ez az egész család az én telefonszámomat használja, most viszont a barátnőm mondta, hogy vele hasonló volt az elmúlt egy évben. Volt egy SIM kártyája, és az ismerősei panaszkodtak, hogy nem ő veszi fel a telefont, hanem egy teljesen idegen idős férfi. Mai napig nála van a SIM kártya (lecserélte már azóta, de nem dobta ki), és ma rápróbàltam a régi szàmàra, és tényleg egy idős férfi vette fel a telefont!

Azt hiszem nálam is hasonló a helyzet, az én telefonszámomat más embernek is kiosztottàk.

Ilyenkor mi a teendő? Ez egyáltalán, hogy történhet ez meg?

2020. jún. 17. 05:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi volna, ha a szolgáltatónak szólnátok!
2020. jún. 17. 05:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Már voltam a szolgáltatónàl, és azt mondták, hogy egy szám egy emberhez tartozik, minden más a véletlen műve.

Barátnőmnek ugyanezt mondták.

2020. jún. 17. 05:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy én Vodafone-os vagyok, barátnőm pedig Telenoros.
2020. jún. 17. 05:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A lejárt feltöltőkártyás (és a megszüntetett előfizetős) telefonszámokat egy ideig pihentetik, majd újra eladják. Szolgáltató függő hogy mennyi ideig. A Telenornál pl. 1 év után adják ki újra a számot.
2020. jún. 17. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem járt le semmi, aktívan használom a kártyàmat évek óta, a keresgetés az utóbbi négy hónapban van.
2020. jún. 17. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:

#4.

Akkor a Farkasék nem tudják a saját számukat, és a Tiédet adják meg másoknak...

Én vezetékessel jártam így. Az utolsó számot nézték el... :(

2020. jún. 17. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!