Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 + Sony wireless...

Windows 10 + Sony wireless fülhallgató párosítás könnyen és gyorsan?

Figyelt kérdés

Van egy 6-7 éves Lenovo Thinkpad T440p laptopom Windows 10-zel és kimaxolt hardverrel. A gép alapvetően jól megy, teszi a dolgát, programozni tanulok rajta. Viszont minden ami Bluetooth kapcsolatot igényel, az kb lehetetlen. Mivel ez az első Windows 10-es gépem (elötte csak Win 7 volt), így nem értem, hogyan lehetne egy wireless fülest a nem legalja kategóriából csatlakoztatni. Csatlakozik, de kb 5 percig nincsen hang csatlakozás után. Feltettem a legutóbbi Win10 updatet, amit feldobott a rendszer, nem javított a helyzeten, driver a legfrissebb, semmi változás...

A fejes, Machez villám mód csatlakozik, szépen szól, ugyan ez van telefonon is, Windowshoz meg nagyon nehezen csatlakozik. Google javaslatai nem jöttek be, mindent úgy állítottam be, ahogyn azt sok helyen írják és müködött is, de egy ki-be kapcsolást követően minden a régi és a csatlakozott felirat se fogad. Mintha elfelejtené és minden alkalommal manuál kellene csatlakoztatni, majd újra 5 percet várni...(Skypeolásnál kifejezetten hátrány)

Valami tipp, hogy hogyan lehetne ezt felgyorsítani vagy megszüntetni?

Igen...és minden vezeték nélküli eszközzel ez van. Jbl flip 3 hangszórón is csak csatlakozás után 5 perccel van hang...

Ha körőlménye3sen írtam le, vagy nem érthető, akkor sorry, csak bosszant is a dolog, meg fáradt is vagyok. :D

2020. dec. 12. 01:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Sony WH-CH700N?
2020. dec. 12. 01:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Sony WH 1000
2020. dec. 12. 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!