Valamilyen gamer világosítson fel, hogy van ez?
Az leesett, hogy van a nintendo meg az xbox. Két készülék, amihez játékokat lehet venni.
Na most nekem olyan kellene, ami érzékeli ha mozog a gyerek. Találtam egy olyat, hogy Wii! Ez most egy készülék, amit megvehetek xbox meg nintendo nélkül? Vagy olyan tartozék, mint a konzol, a nyomkodós irányító, ami csak a géppel együtt működik? Meg olvastam olyat is hogy kineckt(nem tudom hogy írják), ez is elvileg érzékel..
Mit kell vennem, hogy a gyerek tudjon ilyen érzékelős játékkal játszani, és miért azt? És miután megvettem az érzékelő készüléket, külön kell a játékot is megvennem?
Valaki aki benne van a témában mesélje már el, mert normálisan nincs sehol leírva, mindenhol mintha evidens lenne ez hogy működik..
A Kinectet azért vezették ki, mert (saját tapasztalat is, videojáték üzletben dolgozom), nagyon sok embert érdekelt, hogy de jópofa, meg mennyit fognak vele játszani, de 10-ből 9 esetben egy pár alkalom után teljesen megunják, mert sajnos annyira mély, tartalmas, és pontosan irányítható játékot nem lehet rá egyszerűen csinálni, mint amit kontrollerrel lehetne játszani, tehát leginkább csak érdekességnek, bohóckodásra, vagy családi partikra jó (illetve a Just Dance játékok azok még, amiket hosszabb távon is szoktak szeretni).
Amikor kijött ez a kiegészítő, viszonylag nagy sikere volt, sokan ráharaptak, viszont ezek az emberek 1-2 év után általában nem használták már, és újabb játékokat se nagyon akartak rá venni, ezért szép lassan kifutott az egész. Az a (relatíve) néhány ember, aki később ismerte meg ezt a rendszert, meg általában beéri egy használt X360-nal, mert azért viszonylag több Kinectes játék elérhető rá, és ami nagyon fontos, hogy az új gépekhez képest olcsó. Sok nem gamer, akit csak a mozgásérzékelős része érdekelne a játékoknak, nem szívesen költ százezreket új gépekre, ha el tudnak játszadozni ezzel a technológiával sokkal olcsóbban is.
Az RGH-s gépekre ugye nem jogtiszta módon lehet játékokat rakni. Nyilván olcsóbb hosszú távon, +10.000 forint pedig reális ár érte, de kérdés, hogy mennyire akar az ember ezzel bajlódni, vagy mennyire akar/mer a technikailag illegális bugyraiba belemenni az egésznek. De egyébként nagyon sok X360 játék már ilyen 2-3000 forintért simán elérhető, és később akár el is lehet adni/cserélni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!