Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lacsukja a lapokat a laptop?

Lacsukja a lapokat a laptop?

Figyelt kérdés

meg van nyitva pár oldal, amin netezek. A gépem alig 1 éves épp most töltötte, és hát nemvolt olcsó, jó féle. igaz sok mindent töltögetek le meg torrentezek is, össze szedhetett valami bacit így a covid idők alatt, és olyan baja van, hogy néha használat közbe (10 percenként) lecsukja minden megnyitott oldalam. legyen az böngésző, játék, word, akármi. akárhány van megnyitva, mindet egyszerre.

ez a lecsukódás kattintásra történik, (ha nem kattintok nem csukja le) és nem hiszem hogy a gépem le lenne terhelve bármivel is.

én nem értek a gépekhez, de valahogy megtudnám nézni nem e vírus? vagy vigyem el egy hozzáértőhöz? - nem csak a böngészőben történik ez, word vagy más letöltött netet nem feltétlenül használó alkalmazásnál is.

nem tudom mennyit számít, de azóta csinálja amióta a gépemen rajta van a VMware kali-val (ja, nem értek a gépekhez de nyugi nem állítottam el semmit)

más miatt lehet..

tudnátok kérlek segíteni? :)

2020. dec. 9. 17:07
 1/4 A kérdező kommentje:

ja igen, win 10.

kell még valamilyen paraméter?

2020. dec. 9. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
1 év után lehet megérné újra telepíteni és akkor nem fordulna elő ez a probléma
2020. dec. 9. 17:32
 3/4 A kérdező kommentje:
oké, azt egyébként lehet bármi apróbb hibánál? nem csak végszükség esetén szokás?
2020. dec. 9. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Töröld le a VMware-t, hátha ütközik valamivel. Nézd meg úgy becsukódnak-e. Valóban nem ártana újrahúzni se.
2020. dec. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!