Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom beállítani, hogy...

Hogyan tudom beállítani, hogy HDMI-n keresztül csatlakoztatott laptop a TV-n játsza le a hangot?

Figyelt kérdés
HDMI-n keresztül csatlakoztatva a laptopom ugyan a képet kivetíti a TV-re, a hangot viszont nem. Win7 van a gépemen és már korábban is volt ilyen probléma, azonban akkor sikerült megoldani viszont nem emlékszek rá mit állítottam át. A hang fülnél a lejátszásnál megjelenik a TV, de nem tudom kiválasztani mert azt írja nincs csatlakoztatva annak ellenére, hogy jól van összekötve és a képet le is játsza. Nem tudom beállítani alapértelmezett eszközként, de letiltva sincs. Ugyan úgy néz ki mintha össze se lenne kötve a TV-vel. Annyi rémlik csak, hogy anno valami beállításokkal matatttam és aztán működött. A HDMI kábel egyébként teljesen jó csak a régi laptopommal csinálja ezt.

2020. dec. 8. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Lent a tálcán a hangerőre jobb klikk, hangerőbeállítások és ott ki lehet választani hogy mi legyen az elsődleges hangkimenet. Ha be van dugva a HDMI akkor fel fogja ajánlani azt is .
2020. dec. 8. 22:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Ugyan ezzel próbálkoztam de hiába. Be van dugva a HDMI kábel, a kép a TV-n, a hanghoz pedig ennyit ír:

"Sony TV

2 - High Definition Audio hangeszköz

Nincs csatlakoztatva"

Pedig csatlakoztatva van, annyit talán azért én is látok pedig nem vagyok valami nagy technikai zseni. Ezek a kábelek univerzálisak igaz? Mármint a réginek a csatlakozója eltört és azóta a PS3 HDMI kábelét használjuk de gondolom ez is ugyan olyan mint bármelyik másik. Lehet megpróbálom kihúzni és újra bedugni a TV-be a kábelt mert ez eddig eszembe se jutott, hogy azt megnézzem hátha kimozdult mert sokat forgatom a TV-t.

2020. dec. 8. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!