Melyik PC-t válasszam a 2 közül?
Sziasztok! Jelenleg PC vásárlás előtt állok, szeretnék egy jó PC-t választani.
Leszögezném, aki szeretne mást ajánlani, az kérem ajánljon összeszerelt pc-t, ne olyat amit nekem kell, és ha lehet ne a PCX weboldalt ajánlja, mivel egyszer már összeraktam egy kezdő gamer gépet, és elég sokra jöttem ki.
Nos a két gép a következő:
1. SKYNET EXTREME I5-9400-XX - Skynet Computer
Link: [link]
Intel Core i5-9400F
480 GB SSD
+480GB SSD (Vennék hozzá)
16GB RAM
NVidia GeForce GTX1650 4GB
Ár: 216k ~
Nézegettem pár véleményt, és nem nagyon ajánlják a boltot. Volt olyan is aki azt írta hogy vett egy gépet játékra, és hogy akadoznak, lassúk a játékok + nincs feltüntetve a táp, így ez eléggé nagy gond számomra, mivel utánanéztem hogy az olcsó tápok tönkretehetik az egész PCt.
2. Imperium Core i7 Gamer PC - Computerimperium
Link: [link]
Intel Core i7-8700
16GB RAM
NVidia Geforce GTX 1650 SUPER 4GB
480GB SSD
+1TB HDD (vennék hozzá)
Ár: 265k ~
Nos ez a PC azért jelentősen drágább, és sajnos a boltról nem nagyon tudok sok mindent. Az tetszik, hogy fel vannak tüntetve a pontos adatok, mint a táp, alaplap, ház stb.
Akinek esetleg van véleménye vagy tapasztalata ezekről a boltokról, kérem írjon! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!