Melyik PC-t válasszam a 2 közül?
Sziasztok! Jelenleg PC vásárlás előtt állok, szeretnék egy jó PC-t választani.
Leszögezném, aki szeretne mást ajánlani, az kérem ajánljon összeszerelt pc-t, ne olyat amit nekem kell, és ha lehet ne a PCX weboldalt ajánlja, mivel egyszer már összeraktam egy kezdő gamer gépet, és elég sokra jöttem ki.
Nos a két gép a következő:
1. SKYNET EXTREME I5-9400-XX - Skynet Computer
Link: [link]
Intel Core i5-9400F
480 GB SSD
+480GB SSD (Vennék hozzá)
16GB RAM
NVidia GeForce GTX1650 4GB
Ár: 216k ~
Nézegettem pár véleményt, és nem nagyon ajánlják a boltot. Volt olyan is aki azt írta hogy vett egy gépet játékra, és hogy akadoznak, lassúk a játékok + nincs feltüntetve a táp, így ez eléggé nagy gond számomra, mivel utánanéztem hogy az olcsó tápok tönkretehetik az egész PCt.
2. Imperium Core i7 Gamer PC - Computerimperium
Link: [link]
Intel Core i7-8700
16GB RAM
NVidia Geforce GTX 1650 SUPER 4GB
480GB SSD
+1TB HDD (vennék hozzá)
Ár: 265k ~
Nos ez a PC azért jelentősen drágább, és sajnos a boltról nem nagyon tudok sok mindent. Az tetszik, hogy fel vannak tüntetve a pontos adatok, mint a táp, alaplap, ház stb.
Akinek esetleg van véleménye vagy tapasztalata ezekről a boltokról, kérem írjon! Köszönöm.
Figyelj, szerinted a tápról miért nincs irva ?
A feltüntetett alkatrészek jók, de ami nincs feltüntetve az is ? Mindjárt visszajövök egy másik pc- vel
Erre a PC-re néztem még rá Imperiumban:
AMD Ryzen 5 3600-as proci van benne, és elég új kiadás.
Ryzen 5 2600x ~ 55k
Asrock B450 Pro ~30k
16 gb 3000 Mhz Ram ~ 27k
Asus Rx 5500xt 8 gb ~ 87k
Be quiet! System Power9 ~ 24k 500w
Samsung Evo ssd 500gb ~ 23k
Ez így ~ 254k
És még egy ház.
(PCx)
Ha játszani kell inkább legyen egy jobb vidikari pk 1660 mint egy jobb proci pl i7 8700k
Ez szerintem jobb
I5 10600k + 1660s
mint
I7 8700k+1650s
Nem veszünk előre összerakott PC-t!
Jelenleg 100k alatt egyetlen normális videókártya sincs, ha lehet akkor várj egy darabig még ki nem jönnek az újak.
Ideiglenes kártya megoldás: RX 570 30 k hardverapró.hu
#2 "mostani ryzen egy teljesen más világ! Ugyan ennyiért már kapsz egy bikább AMD-s gépet."
????
Most vagy trollkodsz, vagy szimplán közöd sincs az egészhez, max felhasználói szinten. Vagy átaludtad at utóbbi 1-2 évet.
Hallottál már a 10. generációs intel processzorokról például?
Ha az olcsó kis i3-10100F-et említem is, kevesebb mint annyi mint a Ryzen 5 3600, de játékokban FPS-ben alig van lemaradva?
Vagy hallottál a ryzen 5 3600-nak szánt 10400F-ről ami szintén bőven olcsóbb a ryzen konkurenciától, mégis jobb? Azt már nem is említem, hogy ugyanabba a lapba jön mégegy generáció, ami szintén hozhat meglepit.
Pártatlanul is, de jelenleg az intel ár-érték arányban szarig tapossa az amd-t ami elszállt máig magától. Talán a hatos szériával csap vissza ugyanígy az amd, de akkor meg már az intel jön a viszontválasszal a 12. generációval.
Hölgyeim és Uraim, a játék elkezdődött. Jujj de izgi, végre már 🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!