Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Úgy fel lehet telepíteni egy...

Úgy fel lehet telepíteni egy számitógépet hogy töröljön ki mindent és állítsa vissza magát, de úgy hogy 1 program maradjon meg?

Figyelt kérdés

Vagy azt meg lehet oldani valahogy hogy azt a programot rakjam rá az USB re, és vissza a gépre?

A program cd-ről van és csak egyszer lehet telepíteni vagymi.. De szerintem erre van megoldás nem szeretnék újra kidobni 70ezer forintot

2020. dec. 5. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi is használunk ilyesmi programot a cégnél, de azt minden reinstall után egy telefonos azonosítás után aktiválják az új gépen is. Ha leírnád a program nevét, meg tudnánk nézni, hogy mi a helyzet a tiéddel
2020. dec. 5. 14:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Milyen kulcs? Azt hol lehet megtalálni?
2020. dec. 5. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tényleg azt írja hogy csak ugyanarra a gépre lehet feltelepíteni... Se hardver elemet, sem oprendszert nem lehet módosítani...

Gratulálok!

--

5.

2020. dec. 5. 14:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Most akkor mivan? 🤔
2020. dec. 5. 15:00
 15/17 A kérdező kommentje:
De nekem 2017es 2.0 verzió van
2020. dec. 5. 15:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt írja, hogy azonos op rendszerre lehet csak. Szerintem ebbe belefér egy windows reinstall, ha pont ugyanolyat teszel fel pl win 10 pro x64, ugyanazzal a Windows kulccsal. De ha nincs meg a program kulccsa akkor felejtős az egész
2020. dec. 5. 15:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Nincs meg a program kulcsa.
2020. dec. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!