Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Úgy fel lehet telepíteni egy...

Úgy fel lehet telepíteni egy számitógépet hogy töröljön ki mindent és állítsa vissza magát, de úgy hogy 1 program maradjon meg?

Figyelt kérdés

Vagy azt meg lehet oldani valahogy hogy azt a programot rakjam rá az USB re, és vissza a gépre?

A program cd-ről van és csak egyszer lehet telepíteni vagymi.. De szerintem erre van megoldás nem szeretnék újra kidobni 70ezer forintot

2020. dec. 5. 12:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen program? Nagyon régen csináltak olyat hogy korlátozták a fizikai aktiválások számát, de ez pár hónap alatt ki is kopott a felháborodás miatt. Ha kulcsot kaptál azt akárhányszor használhatod.

Tudsz visszaállítási pontot csinálni, nagy cégeknél ezzel szokott körbejárni a rendszergazda, az egyik gépre felrak mindent és be is állítja őket, csinál egy visszaállítási pontot aztán a többire rögtön így kerül a rendszer, ha meg gáz van nem kell újrahúzni az egész rendszert csak a visszaállítási pontra ugrani - de ez utólag nem opció.

2020. dec. 5. 12:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Tisztán újratelepíted a windowst USB-ről (ez eleve töröl mindent) és ezután újratelepíted a programot..?
2020. dec. 5. 12:35
 3/17 A kérdező kommentje:
De már próbáltam a programot USB re másolni utána meg átmásolni a másik gépre de nem működött.. :(
2020. dec. 5. 12:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Barkóba vagy leírod a program nevét?
2020. dec. 5. 13:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy nem működött!

Egy program összetevői nem csak a saját mappájában lehetnek.

Pakolhat a Windows mappától elkezdve bárhová, bármit (ddl-ek, fontok, egyéb).

Beleírhat a Registry-be, stb.

Ráadásul ha védelemmel van ellátva, egyéb trükköket is használhat, pont azért hogy csak úgy ne tud másolni.

Többek között ezért sem lehet ey rendszert úgy újratelepíteni, hogy csak a programod maradjon, más ne. Meg persze a rendszer telepítésnek sincs ilyen opciója. (Szándékosan nem írtam hogy milyen op. rendszer...)

Azt kizártnak tartom hogy egy programot csak egyszer lehessen feltelepíteni. Az biztos hogy egyszerre csak egy gépre teheted fel.

Én a helyedben letükrözném a rendszerlemezt egy külső vinyóra (hogy baj esetén vissza lehessen állítani), telepítenék egy új rendszert, majd erre a titkos programodat. Ha működik, jó; - ha nem, akkor meg visszaállíthatod a mentésből a régit.

2020. dec. 5. 13:35
 6/17 A kérdező kommentje:
#5 és azt hogyan kell? Linkelsz egy videót? Valaki?
2020. dec. 5. 14:27
 7/17 anonim ***** válasza:
#3 hogy csak egyszer az nekem is furcsa, de tényleg volt ilyen. Bioshock 1-2 elég nagy port kavart azzal, hogy talán ötször lehetett felrakni összesen? Ahogy mondom, nem öt különböző gépre egyszerre, hanem összesen öt alkalommal kulcsonként - kicsit sarkítva, mert elméletben többször, de gyakorlatban a legtöbb embernél ez volt a vége. Hardveres változás nélkül akárhányszor újratelepíthetted egy már aktivált gépen, viszont felhasználónként külön aktiválásnak számított ugyanazon a gépen is. Papíron vissza lehetett vonni az aktiválást, de ez hol működött hol nem, többnyire inkább nem. Ha újrahúztad az oprendszert, vagy cput\alaplapot cseréltél visszavonás nélkül, vagy csak olvashatatlan lett a fájl buktad a regisztrálást. Ritka elbszott egy rendszer volt, így utólag belegondolva nem is tudom hogy próbálta-e valamelyik kiadó ennél jobban szabotálni a saját termékét.
2020. dec. 5. 14:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Az a #3 #5 akart lenni, elnézést
2020. dec. 5. 14:32
 9/17 A kérdező kommentje:

Program nevw: chestionare auto home edition - maghiara

De még van hozzá 2, chestionare auto home edition - start, chestionare auto home edition - romana

2020. dec. 5. 14:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Pont úgy telepíted és aktiválod mint először, konkrétan írja hogy kulcsot kapsz hozzá. Ha kulcs nélkül lehetne másolással tovább adni semmi értelme nem lenne a kulcsnak.
2020. dec. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!