Megérné ez a laptop, esetleg más javaslatok?
Jelenleg egy elég régi (8 éves) laptopom van, és mostanában gondolkoztam a lecserélésén. (Specifikációi: CPU: Intel Core I3-2350M Ram: 4GB GPU: Intel HD Graphics 3000.)
Nagyjából 2 évig terveztem még használni de kezd idegesíteni hogy elég sok minden nem fut el rajta, vagy éppen borzalmasan lassú.
A kérdésben forgó laptop ez lenne:
(A kérdés írásakor 250k az ára)
Főként netezésre, tanulásra használnám de néha-néha játszani is szoktam.Megérné ez ennyiért vagy jobb ha kivárom ezt a 2 évet és utána veszek? Esetleg ilyesmi árkategóriában más javaslat?
Ha játszani is akarsz akkor az MX-es GPUk felejtősek. Ezt a szintet hozza egy Ryzen7 4700u/4800u is dedikált GPU nélkül.
Keress valami i5-öt vagy 4000-res sorozatú Ryzent legalább egy GTX 1xxx-es GPUval, az játékra sokkal sokkal jobb lesz. 250-300 000 körül már valszeg találsz mindkét gyártótól terméket.
Ha játszani is akarsz és nem két hónapra veszel laptopot akkor ezt felejtsd el.
Nyilván nem annyira fullos játékokra gondoltam:)
Köszi a választ, a videót lecsekkolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!