Milyen gamer pc konfigurációt ajánlanátok, ha ezekkel a játékokkal szeretnék játszani? Sajna nem igazán értek a számítógépekhez.
Red dead redemption 2, Planet zoo, Assassin's creed játékok és talán majd a Cyberpunk 2077
A mostani gépem vagy már nem tudja vagy eléggé gázul futtatja ezeket a játékokat, nagyon régen lett összerakva (2014).
Jelenleg kb. 450-500ezret, esetleg kicsivel többet tudnék rászánni.
Neked szeríntem nem új gép kell hanem ílyen szolgáltatás:
Geforce now
Ezt mégis miből gondolod?
Elég érdekes válaszok ezek a kérdésemre, kb. semmi közük hozzá.
Na akkor dobok én is egy választ ;)
Tehát nem tudok minden félét kerek perec itt felsorolni,de egy pár jó tanácsot tudok adni
Mindenképp amd procilegyen benne (kivéve ha nagyon ragazkodsz az intelhez) jobb az ár érték aránya és nagyobb a magokra jutó teljesítménye. Ajánlom ezért a pénzért a ryzen 7 es szériát
Egy jó kis 512-es ssd,nem foghat rosszul soha
Hdd legyen ennyi pénzért legalább 1 tb
NE a tápegységen spórolj,mert az az alkatrész ami adja az erejét a gépnek,és gondolom hogy egy 8 órás gaming session alatt (1 ev múlva kb) a majdnem új,drága alkatrészeid a kukában landoljanak,mert kisültek
Tápegysegből ha aron belül van akkor egy gold minősítésű a legjobb
Videókártya elég személyfüggő. De én ilyen felhasználáshoz hőven elégnek találok egy 2060-supert,mert ezt a proci is gond nélkül kihajtja. Amd-s szintéren pedig 5600,5700(ha ebben az árban vannak,most nem jut eszembe) rx 580 esetleg
Ramok tekintetében valami fury hyperx 3200 as ramot ajánlok. Abból 16 gigát. Ha csak játszani kell,elég lesz
Hűtés közül aztán lehet válogatni... vízhűtésből jó példány az nzt kraken,vagy a corsair hydro series. Léghűtesből,pedig akármilyen jó csak nagyon bika legyen,mert hűteni kell azért a ryzen 7-est!
Csak ismétlem magam,ne hanygold a tápot!!!!!!
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!