Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gamer pc konfigurációt...

Milyen gamer pc konfigurációt ajánlanátok, ha ezekkel a játékokkal szeretnék játszani? Sajna nem igazán értek a számítógépekhez.

Figyelt kérdés

Red dead redemption 2, Planet zoo, Assassin's creed játékok és talán majd a Cyberpunk 2077

A mostani gépem vagy már nem tudja vagy eléggé gázul futtatja ezeket a játékokat, nagyon régen lett összerakva (2014).

Jelenleg kb. 450-500ezret, esetleg kicsivel többet tudnék rászánni.

2020. nov. 30. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2020. nov. 30. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Majd jövőre nézz gépet most készlet,árú hiány van!
2020. nov. 30. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Ahogy a második mondja , fél év múlva fele ennyiért ugyan azt meg tudod építeni, persze tavaly kijött alkatrészekből most is tudsz építeni, de ha lenne rá 500000-em akkor nem tavalyi alkatrészeket használnék
2020. dec. 1. 10:57
 4/11 A kérdező kommentje:
De fél év múlva már nem biztos, hogy tart ez a járványhelyzet és sokkal kevesebb időm lesz. :D
2020. dec. 1. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
A jövő év alatt január, februárra gondoltam ennyit kibírsz várni.
2020. dec. 1. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha sokkal kevesebb időd lesz akkor lehet felesleges is :D
2020. dec. 1. 22:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem felesleges, mert most viszont van időm. Felesleges az lenne, ha akkor venném meg, amikor nincs időm.
2020. dec. 1. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Neked szeríntem nem új gép kell hanem ílyen szolgáltatás:

Geforce now

2020. dec. 1. 23:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Ezt mégis miből gondolod?

Elég érdekes válaszok ezek a kérdésemre, kb. semmi közük hozzá.

2020. dec. 1. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor dobok én is egy választ ;)

Tehát nem tudok minden félét kerek perec itt felsorolni,de egy pár jó tanácsot tudok adni

Mindenképp amd procilegyen benne (kivéve ha nagyon ragazkodsz az intelhez) jobb az ár érték aránya és nagyobb a magokra jutó teljesítménye. Ajánlom ezért a pénzért a ryzen 7 es szériát

Egy jó kis 512-es ssd,nem foghat rosszul soha

Hdd legyen ennyi pénzért legalább 1 tb

NE a tápegységen spórolj,mert az az alkatrész ami adja az erejét a gépnek,és gondolom hogy egy 8 órás gaming session alatt (1 ev múlva kb) a majdnem új,drága alkatrészeid a kukában landoljanak,mert kisültek

Tápegysegből ha aron belül van akkor egy gold minősítésű a legjobb

Videókártya elég személyfüggő. De én ilyen felhasználáshoz hőven elégnek találok egy 2060-supert,mert ezt a proci is gond nélkül kihajtja. Amd-s szintéren pedig 5600,5700(ha ebben az árban vannak,most nem jut eszembe) rx 580 esetleg

Ramok tekintetében valami fury hyperx 3200 as ramot ajánlok. Abból 16 gigát. Ha csak játszani kell,elég lesz

Hűtés közül aztán lehet válogatni... vízhűtésből jó példány az nzt kraken,vagy a corsair hydro series. Léghűtesből,pedig akármilyen jó csak nagyon bika legyen,mert hűteni kell azért a ryzen 7-est!

Csak ismétlem magam,ne hanygold a tápot!!!!!!

Remélem tudtam segíteni

2020. dec. 2. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!