Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá apámat, hogy...

Hogyan vegyem rá apámat, hogy vegyen egy új gépet?

Figyelt kérdés

Nem nekem kell, hanem neki, mert kB 20 éves gépet használ, több iok is van rá, miért nem jó:

-Windows 98 van rajta

-2GB RAM van benne

-30GB tárhelye van

+ a monitor is egy rakás xar, 5 percet kell várni, míg bekapcsol, fagy az egész gép.

2020. nov. 25. 16:53
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Egy kis ízelítő

[link]

2020. nov. 26. 17:21
 12/27 anonim ***** válasza:

Ilyesmi billentyűzetem van, csak kicsit szélesebb és megsárgultabb. :)

Egyébként egy ilyen kombóra már nem azt mondjuk, hogy régi meg vacak, hanem hogy Antik! :))

2020. nov. 26. 17:25
 13/27 anonim ***** válasza:
Talán belemenne egy újabb hardverbe, csak a ház és a többi maradjon. Ez is elég nagy sokk lesz. Ami működik, azt nem dobja ki...
2020. nov. 27. 07:34
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, majd azt mondom, hogy betiltották, és még kell szabadulni tőle, vagy 500ezerre megbüntetik.
2020. nov. 27. 10:22
 15/27 A kérdező kommentje:
De esetleg utánanézek, hogy a win 2000 milyen procit és ramot tud kezelni, és abból a maxot beletenni, hátha jó lesz+a 2000 telepítője...
2020. nov. 27. 10:28
 16/27 anonim ***** válasza:
Semmit nem nyer a win 2000-rel a win 98-hoz képest. Itt azt kéne a tudtára adni, hogy ha egy ilyen régi, elavult operációs rendszert kiengedsz az internetre, akkor állandó veszélyben van.
2020. nov. 27. 10:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy hajlandó lenne bármi újat tanulni, legyen az Win-bármi, vagy esetleg Linux. Win-en is biztos ragaszkodna sz IE-hez.
2020. nov. 27. 11:00
 18/27 A kérdező kommentje:
Huh, azt mondta ma, hogy egy monitor cserét bevállal, de most már hagyjam békén a hülyeségeimmel, jó az, ahogy van.
2020. nov. 28. 14:20
 19/27 A kérdező kommentje:

Neki ez tetszik:

[link]

2020. nov. 28. 14:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem rossz gép az, több érdekesség is van.

1.: Annyira dívik a retró-feeling, hogy lassan annyiért el lehet majd adni, amennyiért egy modern gépet lehet venni.

2.: Sokan még régebbi rendszerekkel szórakozgatnak (Pl. Amiga)

3.: Már abban sem vagyok biztos, hogy annyira veszélyes lenne egy Windows 98-al felmenni a netre, hiszen lassan semmi sem támogatja, így a vírusok sem.

4.: Az érdekes, hogy még IE-t használ rajta, illetve, hogy egyáltalán tud rajta használni IE-t, az Operát még el tudom képzelni, ami hasonló az IE-hez.

5.: A MacFanBoy gyerekek ettől megőrülnének, hiszen azok általában észnélkül hajtogatják, hogy mennyire idő-és-értékálló a gépük... :-)

2020. nov. 28. 15:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!