Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért változik a fény erő...

Miért változik a fény erő ilyen nagy intenzitással?

Figyelt kérdés

Zavaró, hogyan lehet beállítani? Látjátok ti is, ez így nem jó. Minden mozgásra a fényerő csökken, vagy növekszik. Huawei P Smart Z

Link itt van: https://www.youtube.com/watch?v=t5qz1ctoP7c

2020. nov. 19. 12:13
 1/4 Waff ***** válasza:

Szerintem ne telóval készíts felvételt, vagyis ne ezzel. Régebben én is telóval vettem fel a coverjeimet, aztán vettem egy sportkamerát...mostmár a kép jó, csak a hang szar :D

Szóval kellene egy vállalható minőségű mikrofon.... Na de a lényeg hogy én a mezei okostelefont nem ajánlom, kép is szar, de főleg ami a lényeg, a hang is. Persze ha van valami hiperszuper telója az embernek az lehet jó is...

2020. nov. 19. 13:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt szarabb tellom, jobban vette a videót. Most ez van, még kéne töltsek fel videót, de hogy őszinték legyünk, ez így nem fog működni. Ez így nem okés.
2020. nov. 19. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell kapcsolni az auto focust és manuálisan fixre állítani. Ha gyárilag nem tudja a teló, akkor külső appal, pl. OpenCamera.
2020. nov. 19. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg van! Nem az auto focus. Az ISO a kulcsa a dolognak. Az a fényérzékenység alapján működik, azt manuálisra kell állítani, egy értéket beállítasz, és kész. Ha alacsony az érték sötét, ha magas, akkor meg túl világos a kép. Én egy 320-as szintre állítottam. 50-1600 skálán lehet választani.
2020. nov. 20. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!