A cpmputerimperium oldalon, hogy tudok rendelni egy számítógépet?
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok hülye, sőt biztos, de sehol sem találom, hogy hol tudnám megrendelni az adott számítógépet!2020. nov. 16. 12:05
1/13 anonim válasza:
E-Mailben vagy telefonon vesznek csak fel rendelést.
2/13 anonim válasza:
Ott van az oldalon az e-mail cím és néhány telefonszám, ahol el lehet őket érni, nem kell regisztrálni a rendeléshez.
3/13 A kérdező kommentje:
Tehát felhívom őket és szóban elmodom nekeik a pc nevét amit rendelni szeretnék, és küldik? Illetve utánvét van?
2020. nov. 16. 12:31
4/13 anonim válasza:
Bizonyára van. De az Imperium 10%-kal drágább, mint a nagy átlag. Bár nekem mindegy :\
5/13 anonim válasza:
Szerintem írj e-mail-t és kérdezd meg, a megrendelést is jobb e-mail-ben intézni, minthogy szóban egyenként bediktálod a komponenseket, elég hosszadalmas lenne.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egy 5000ft-os számítógépről van szó, tehát nem oszt nem szoroz.
2020. nov. 16. 13:14
7/13 anonim válasza:
Az milyen számítógép lesz, ami ilyen olcsó?
9/13 A kérdező kommentje:
Nagymamámnak egy fujitsu Esprimo!
2020. nov. 16. 15:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!