Kaptam, de elhagytam,mit tehetünk?
Sziasztok. Kétségbe vagyok esve. Egy rokonomtól kaptam egy iPad pro 1TB, 6GB Ramos tabletet, de elhagytuk útközben ( sok más csomagunk volt ) ilyes esetben mit lehet tenni?
Sajnos a munkámhoz elengedhetetlen, és nem engedhetünk meg magunknak mégegyszer ekkora kiakadást.
Emiatt nem tudok jelenleg dolgozni, így kirúghatnak.
Van bármi tipp,hogy mit csinálhatnánk?
Sajnos a specifikációi miatt lett véve, kisebbet, olcsóbban nem tudunk venni, mert értelmetlen.
nem tudod kb merre hagyhattad el?
nem tudsz visszamenni? rendőrség nem tud segíteni?
Nem tudom pontosan csak, hogy Budapest westendtől a keletiig kb. Már végigjártuk ahogy észrevettük,de sajnos már nem volt meg.
Alig akartak jegyzőkönyvet felvenni, mert hogy nem tudom bizonyítani a vásárlást ( persze benne volt a csomagban, amit elhagytunk)
Jah hát azon a környéken leejtesz valamir még csak nem is koppan.
Ezt akkor el lehet könyvelni veszteségnek, tanulópénznek.
Nagyon sajnálom!
Oké, most akkor vetted, kaptad, vagy mi van?
Számlával együtt hagytad el vagy hogy nem tudtad bizonyítani, hogy megvetted?
Tömegközlekedésen? Nem volt kamerázott? Biztos, hogy elhagytad és nem ellopták?
Gondolom IMEI sincs meg, azzal be lehetne menni a rendőrségre, és amint valaki SIM-et tesz bele, meg lehet találni.
Ha akar, akkor sem tud mit csinálni, ha nem tudja bizonyítani, hogy az övé. Ha nem boltból veszek telefont, pont ezért írok mindig adásvételit, ami tartalmazza az IMEI számot. Így nem mehet be a rendőrségre az eladó, hogy elhagyta/ellopták a telefonját, ha pedig lopott telefont ad el nekem, akkor sem maradok ott üres kézzel.
Rendben. köszönömszépen.
Beszéltem a főnökkel is de úgy tűnik ezt a hónapot meg ott dolgozom,mint a felmondási idő aztán búcsút veszünk.
Nézegettem marketplacet a kifogást, egyenlőre nem leltem ott. Voltam bent pár gsm üzletben is ott a környéken,hátha beadták,de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!