Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom aktiválni a Photosho...

Nem tudom aktiválni a Photoshop CS3-at. Mit csináljak vele? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy kód, amit elfogadott, vagyis zöld pipa volt mellette, majd aktiválni kell. Elindítottam az aktiválást, de azt írja, hogy "Túl sokszor aktiválva". Esetleg tudtok olyan kódokat, amiket még lehet használni?
2010. aug. 10. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán megvehetnéd és akkor nem kellene lopott kódokkal kapcsolatos kérdéseket feltenned.
2010. aug. 10. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Majd ha nem a szüleim tartanak el és kicsit több leszek mint 17 akkor majd talán lesz annyi pénzem, hogy egy ilyet megvegyek...
2010. aug. 10. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor majd ha talán nem a szüleid tartanak el és felnősz, megveszed. Addig meg szerintem nincs is rá igazán szükséged ;).
2010. aug. 10. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy működő photoshop-om,ha kell e-mailban átküldöm

700MB-os.

Írd meg privátba az e-mail címed és küldöm.

2010. aug. 10. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!