Photoshop: hogy tudok képeket egymás mellé illeszteni?
Nyilván elég primitív kérdés, de ez az, amit egyszerűen sosem tudtam megcsinálni, viszont most sürgősen kellene a dolog.
Tehát: megnyitok hét képet, amiből egy összeállítást szeretnék csinálni. Hogyan tudom ezeket egyik rétegről a másikra mozgatni úgy, hogy egymás mellé tudjam rakni őket szép sorban?
Próbáltam a Ctrl A + Crtl C + Ctrl V móddal, de úgy csk az egyik képre rátette a másikat... nagyon fontos, segítsetek légyszi! :)
Nekem két dolog jut eszembe, de én nem vagyok profi photoshoppos.
1.)Létrehozol egy új képet, és paraméternek akkora szélességet adsz meg mint a hét kép együtt, magasságnak meg a legmagasabb kép méretét. Ezután egy sima copy/paste-el beilleszted őket az új képbe egymás mellé.
2.)Az első képnél nyomsz egy image/canvast, és szintén a hét kép méretét adod meg szélességnek, úgy, hogy az eredeti kép a bal szélre kerüljön középen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!