Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az SSD-mre miért nem tudom...

Az SSD-mre miért nem tudom letölteni a Windowst?

Figyelt kérdés
Alapól egy HDD-n van a rendszer és letöltöm a pendrivera a windows letöltőt (mindent egy tutorial alapján csinálok), a biosba ezt rakom elsődleges bootnak, bejön hogy milyen nyelvet választok, letörlök minden tárhelyet és az SSD-re nyomok hogy "új" aztán tovább, kezdi letölteni a windowst, újraindul és újra a nyelvet kell kiválasztanom és így egy végtelen körforgás jön létre. Viszont ha a HDD-mre töltöm újra a rendszert akkor minden simán letöltődik, most is így használom a gépet, de jó lenne ha gyorsabb lenne a rendszer.

2020. nov. 10. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

A BIOS-ban a HDD-t állítsd be elsődleges boot eszköznek, az USB-t a másodiknak.

A bootolás alatt nyomd le a megfeleő billentyűt, hogy a boot menüt előcsalogasd. F2 vagy F12, vagy más is lehet, az alaplaptól függ.

A menüből válaszd ki a pendriveot és bootoltass arról.

A telepítés utáni első restartnál már a HDD lesz a boot eszköz.

2020. nov. 10. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látszik, a Win10-nek már a telepítője is bugos. Tölts le egy másik verziót!
2020. nov. 10. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel a biosban átállítottad az indulási sorrendet, ezért újra a pendriveról indul.

Miután letöltötte a wint és újraindul, húzd ki a pendriveot, de még jobb, ha nem a bootolás sorrendjét állítod át, hanem bekapcsoláskor az F8 nyomva tartásával belépsz egy boot menübe, ahol kiválaszthatod, miről akarsz indítani. (Ez elérhető akkor is ha már a biosban vagy.)

Kivéve persze, ha nagyon régi géped van vagy nem uefi bios van beállítva.

2020. nov. 11. 05:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen a bootolási sorrendet már próbáltam állítani a letöltés után de csak a pendrive van ott meg az hogy disable, nincsen ott egy tárhely neve vagy hogy windows boot manager ://
2020. nov. 11. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak simán kihúzod a pendrive-t, akkor sem lép tovább?
2020. nov. 11. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
nem sajnos, szerintem csak újraindulna és a BIOSba lépne be
2020. nov. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!