Honnan tudnám a windows 2000 legálisan letölteni? Többi lent.
most viccelsz? már az xp-t sem támogatja jó pár éve az MS, nemhogy a win2000-t...még ha meg is lenne, nem indulnának rajta a modern szoftverek, már az xp is tele van kompatibilitási prblémákkal.
ha akarod használni a gépet, gondolkodj el egy lightweight linux disztró telepítésében.
Nekem van eredeti win2000 is cd-én. Én is neked adnám, ha megtalálnám.
De egyébként ismert t0rrentoldalakon fenn van az eredeti - egykor msdnaa-ról letölthető - verzió. Csak egy cd-kulcsot kell hozzá szerezned.
De azt tudnod kell, hogy egy normális böngészőt sem fogsz tudni futtatni rajta.
lehet próbálkozni egy 16 éves(!!!) oprendszerrel kérdés, hogy mire használnád, mert pl internetezni nem fogsz tudni vele.
A mostani böngészők nem kompatibilisek a 16 éves szoftverrel, az akkori IE, amit a Win2000-hez adtak meg nem kompatibilis a mai modern weboldalakkal...
lehet, hogy néhány primitívebb játékprogram offline elfut rajta.
Problémamentesen lehet rá "normális" böngészőt tenni és pontosan arra használható egy ilyen rendszer amire fénykorában használható volt.
Hogy az MS nem támogatja, a világon semmit nem jelent ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!