Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért megy el néha az internet?

Miért megy el néha az internet?

Figyelt kérdés

Vodafone-os netünk van. A gépen a router-ről van net.

Viszont néha elmegy kb egy percre a net és azt írja, hogy nincs hálozat kapcsolat.

Ezt miért csinálja?

A kábelek jól be vannak dugva, nem lazultak ki. És eddig működött minden probléma nélkül.

2020. nov. 5. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézd a modemet, nem-e indul újra ilyenkor.
2020. nov. 5. 14:51
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha újra indul?
2020. nov. 5. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:

"Vodafone-os netünk van."

Ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésedet.

2020. nov. 5. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Múlthét pénteken kötötték be, azóta kifogástalanul működött. Meg vagyok vele elégedve.

Viszont ma (meg tegnap is csinálta párszor) jelentkezett a fenti probléma.

Az az érdekes, hogy van net, de mégsincs. Ezt kifejtem:

Szóval a router-ről a gépen vezetékről van net. A telefonokon pedig wifin.

Nos, amikor a gépen nincs net, akkor a telefonokon van. Amikor meg a telefonokon nincs wifi (pedig jelzi, csak kapcsolat nincs) akkor meg a gépen van.

WTF

Perpillanat most jó. Van wifi is, meg a gépen is.

A Vodafone-nak írtam emailt (online ügyintézés) és azt válaszolták, hogy a UPC Direct-nél érdeklődjek.

OMG

2020. nov. 5. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Hiba volt a Vodafone-nal szerződni. Én sokáig UPC-s voltam, az úgy-ahogy ment, de amióta megvették, egy kalap szar. Ahogy letelik a hűségidő, váltani fogok.
2020. nov. 5. 18:13
 6/7 A kérdező kommentje:
De akkor mért van az, hogy egy hétig tök jól működött, utána meg el kezd szarakodni?
2020. nov. 5. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt magam sem értem, hogy egy vodkafonos internetkapcsolat hogyan működhetett egy teljes hétig jól.
2020. nov. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!