Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek egy szennyvíztelep...

Szerintetek egy szennyvíztelep folyamatirányításának leprogramozásáért mennyi pénzt lehet elkérni?

Figyelt kérdés

Ismerősöm 350.000-et kap az egész projektre, úgy ,hogy vállal 5ev javítási garanciát program meghibásodás esetén.

Ez kevés vagy megfelelő?

#programozás #automatizálás #folyamatirányítás #Vison X
2020. nov. 4. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi munkája van benne?
2020. nov. 4. 23:57
 2/8 A kérdező kommentje:
1-2het, ha az előző projektekből is felhasznál részeket
2020. nov. 4. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális ár.
2020. nov. 5. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Én keveslem. Gondolj bele, a telep egyik alapszoftvere lesz, amivel utána milliókat keresnek majd per hónap. Tök mindegy, hogy mennyi munka van vele, az a lényeg, hogy mennyire függnek majd tőle és mennyit keresnek vele.
2020. nov. 5. 02:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is keveslem, szerintem ez milliós tétel.
2020. nov. 5. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés érte a 350 öt év garanciával. Persze attól is függ, hogy mekkora a telep, milyen bonyolult programot kell írni. Miben írja, PLC-ben? Én dolgoztam szennyvíztelepen, iszonyatosan bonyolult szoftever vezérelte. (Mondjuk ez egy kisváros szennyvíztelepe volt, nagy hozammal.) Ez alatt nem a kezelését értem, hanem többszáz érzékelő, vezérlő volt a telepen, amit tökéletesen össze kellett hangolni ahhoz, hogy hibamentesen üzemeljen a telep és a vezérlőből lehessen irányítani mindent.
2020. nov. 5. 09:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Várjatok bocsánat kell kérnem,mert tévedtem.

Nem folyamatirányításról van szó, hanem folyamat megjelenítésről. Vision x9-ben :D

2020. nov. 5. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Máris reálisabban hangzik.
2020. nov. 5. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!