A számítógépem néha, mikor bekapcsol, hihetetlenül szaggat, mind az egérmozgás, mind a hang is. Ilyenkor kikapcsolni sem lehet szoftveresen, egy pillanat múlva újra bekapcsolva újra az eredeti sebessége van. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent, a gép teljesen új, semmi vírus nem lehet, a driverek fel vannak telepítve, nem melegszik túl, nem tölt le semmit. Már mindenre gondoltam, de semmi sem volt jó.2020. nov. 2. 18:06
2/5 A kérdező kommentje:
2x8gb 3600Mhz RAM van benne. Hallottam valami olyasmit, hogy azt a processzorhoz kell "igazitani", hogy jó legyen, viszont semmi ilyesmit nem találtam, hogy az én processzoromhoz milyen beállitas kell. Azt hol tudnám megnézni?
2020. nov. 2. 18:30
3/5 anonim válasza:
Pontosan, lehet hogy nem működik együtt a procival vagy az alaplappal. Olyan fórumon kérdezd meg inkább ahol több hozzáértő van.
4/5 anonim válasza:
Prohardver.hu-n tudnak segíteni valszeg.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippet, sikerült utánakérdeznem, most még jó jelenleg
2020. nov. 2. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!