Rolcsy kérdése:
Számítógép pillanatokra lefagy, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Üdv, akadt egy kis problémám.
Gigabyte B450M S2H
AMD Ryzen 5 2600
2*8 Gb DDR4 Gskill F4-3000C16
Asus GTX1060 - 6Gb
Kolink 600W
WD 240Gb M.2 SSD
Bármilyen játék közben pillanatokra lefagy, majd megy tovább, de esetenként 1-1,5 mp-re megáll mintha töltenie kéne valamit (offline single player), 5400rpm winchesterre telepítettem játékot, esetleg erre gyanakszom, de mikor nem volt SSD a régebbi gépemben akkor sem történt ilyen. Esetleg videokártyával lenne valami?
Plusz egy Heroes 5 nagy térképnél iszonyatosan lassan küzdi le az NPC köreit, kb 1-1,5 perc, lehet ez nem ide vág.
Hőmérsékletnél nem találtam nagy eltérést.
CPu-50
HD-37
GPU-59
Köszi előre is a segítséget
Legutoljára tesztelt nem nagy gépigényű játék - Dungeon Defenders Eternity
2019. jún. 13. 11:35
2/5 anonim válasza:
Nah nekem is ilyen volt es az a poen, hogy meg mindig nem tudom mi lehetett. (a gepet mar elpasszoltam bontva) mindet kicsereltem a gepben meg a Windows is es nem segitett. Bevittem szervizbe es ott is csak tippelhettek megmutattam kocka haveroknak ok is csak tippelgettek. DE lehetseges, hogy ez ilyen amd hiba mivel nekem volt egy fx8350 em es lecsereltem egy fx6300 a legtobb jateknal mar nem csinalta. Viszont ez gyengebb peroci volt igy szinten szaggatott nemelyiknel xdd Nem mondom, hogy fixre hogy ez a hiba de ez is lehet, de figyeld meg, hogy a HDD 100% van amikor akad nekem is igy volt. Sajna nem tudom megmondani hogy segit-e az ssd mert most kezdem el osszerekni az uj pc-t. De szerintem probald ki nem draga egy 120gb ssd csak rarakod a gepre atpoccinted a gamet-ra es megnezed, hogy igy hatha abba hadja. Egy jo tanacs ne hidd el, hogy kuka a tap, sz@r az amd, nincs eleg ram, bios frissites(minig ezt mondjak krv@ idegesito), meg ilyenek. En a kb 200 koltottem, hogy megcsinajalam es nem sikerult xdd
3/5 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy a "Kolink 600W" okozza. Szerezz be egy normális tápot (pl. Bitfenix Formula 450), ez a hibától függetlenül indokolt lenne.
4/5 anonim válasza:
En mondtam, hogy jonnek a taposok xdd
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor szépen lassan tesztelgetem alkatrészenként. Köszönöm a segítségeket :)
2019. jún. 13. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!